Nalezený starý obraz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Sla bych s tim do nejbližšího muzea nebo do Plzně na uměleckou školu. Budou tam mit kontakty. Nechod s tim do Antiku nebo k soukromým sběratelem. Mohli by ti dat schvalne zkreslené informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám dům v oblasti bývalých Sudet a při rekonstrukci jsem nasla starý obraz s náboženským motivem. O Raphaela se nejedná a Salvador Mundi byl již nalezen. Otázka zní, koho zkontaktovat? Myslím že jde o obraz ukradený z nějakého kostela, je i poškozený. Rada bych ho vrátila kam patří. Poradíte?
Kdysi jsem řešila něco podobného přes muzeum - dali mi kontakt na paní, co se tím zabývá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině mistři zastavárny.
Příspěvek upraven 12.08.23 v 19:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme na chalupě staré obrazy a písemnosti. Něco si vzalo muzeum, něco archiv, ten hlavně knihy a písemnosti o nemovitostech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys to jednou třeba prodávala… Obchodníci ti nabídnou přibližně třetinu, maximálně polovinu skutečné ceny.
- Citovat
- Upravit
Obraz byl schovaný v hadrech, skoro jsme ho vyhodili s harampadim. Zpeněžit ho nechci, ale tím že byl schovaný tak myslím že byl kradený. Říkala jsem si zda existuje databáze kradených obrazu, ráda bych aby se vrátil kam patří. Spíš si myslím že je to pro policii, tak jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Obraz byl schovaný v hadrech, skoro jsme ho vyhodili s harampadim. Zpeněžit ho nechci, ale tím že byl schovaný tak myslím že byl kradený. Říkala jsem si zda existuje databáze kradených obrazu, ráda bych aby se vrátil kam patří. Spíš si myslím že je to pro policii, tak jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
Zkus jim napsat email a možná poradí nebo zajdi osobně na nejbližší pobočku, poptat se na info
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jasně, ale nemusí se zjistit, komu patří, nikdo ho chtít nebude, tak co s tím? Buď si ho nechat, nebo prodat.
- Citovat
- Upravit
Nevím jestli to bude vhodné pro tento případ, ale existují i znalci, kteří se zabývají obrazy. Možná zkontaktovat místní muzeum, jestli by oni o někom nevěděli. Myslím, že tam by to poradili nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Mám dům v oblasti bývalých Sudet a při rekonstrukci jsem nasla starý obraz s náboženským motivem. O Raphaela se nejedná a Salvador Mundi byl již nalezen. Otázka zní, koho zkontaktovat? Myslím že jde o obraz ukradený z nějakého kostela, je i poškozený. Rada bych ho vrátila kam patří. Poradíte?