Náramky přátelství
- Fotoalbum (19)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@dituleska píše:
@dzarunka no vidíš, a začni šipkama, ju??
jj šipky mám v plánu,abych nacvičila ten druhý uzel a středový a pak mám v merku klikatý a stínovaný náramek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady další, ještě udělám jeden a jdu na šipky, holky a děláte si i předlohu sami? je těžké vyuzlíkovat nápis, jméno???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda…předlohy si vymyslíš sama pokud tě něco napadne ale nápisy se dělají ve čtvercové ose či jak se to nazývá, ty jsem nedělala..koukni na netu ty se dělají trošku jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super stránky!!!už vim kde se budu inspirovat!!
http://friendship-bracelets.net
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, aby se vámm náramek nekroutil, tak na jednu bavlnku dělejte dva uzlíky
uděláte jeden uzlík a ten utáhnete hodně a pak uděláte druhý uzlík a ten už utáhnete míň
mě to takhle poradila kamarádka a opravdu to funguje ![]()
- Citovat
- Upravit
Mi přijde, že se kroutil kvůli tomu množství chyb - špatné nebo jednoduché uzlíky místo dvojuzlíků, utahování nebo neutahování to až takhle neudělá.
Do složitých vzorů se mi nikdy nechtělo, moc dlouho to trvá
ale kdysi jsem se jich navyráběla dost, ještě na střední
Teď jsem dělala v květnu po víc jak 10 letech várku pro školní výlet na farmě, ale je fakt, že nijak extra výdělečné to není. Aspoň aby se zaplatily ty náklady na krabici bavlnek
Turist. oblasti, kam jezdí na výlety školní kolektivy, tam se to dá udat, jinak asi nic moc ![]()
Jo a děti poprvé viděly z blízka živou krávu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždycky dělám dva uzlíky
potom se mi to nekroutí
nevím chce to vyzkoušet jestli se vám to bude kroutit
já už dělám náramky se jménama a taky se mi nekroutí ![]()
- Citovat
- Upravit
@dzarunka píše:čim tenčí tim vice se točilzačínám s dcerkou s náramky a trochu se v tom plácám, je tu někdo zkušený a rád by poradil
uzlíky chápu, dělám zatím jen obyčejne řady, ale při uzlíkování se mi ten náramek pořád točí i když ho mám spínacím špendlíkem připnutý
![]()
dělám někde chybu nebo je to normal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se mi kroutí pořád ať utahuji či ne takže dám ještě na vaše rady a zkusím dělat uzlíky dva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka jé ale to se musí dělat uzlík a nejen smyčku
prostě tu bavlnku obtáhneš dvakrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska píše:
@dzarunka jé ale to se musí dělat uzlík a nejen smyčkuprostě tu bavlnku obtáhneš dvakrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jestli to dobře chápu tak zpětný uzlík je vlastně dvojuzel který udělám jedním uzlíkem pravým a pak hned levým nebo naopak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka jo přesně tak, prostě ho obtočíš z druhé strany, bud do prava, nebo do leva, podle toho jaký potřebuješ, mrkni na stránky co jsem sem posílala, je tam tisíce druhů a k tomu návody!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit