Náramky přátelství
- Fotoalbum (19)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
náramky přátelství
začínám s dcerkou s náramky a trochu se v tom plácám, je tu někdo zkušený a rád by poradil
uzlíky chápu, dělám zatím jen obyčejne řady, ale při uzlíkování se mi ten náramek pořád točí i když ho mám spínacím špendlíkem připnutý
dělám někde chybu nebo je to normal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Náramek by se ti točit neměl…opravdu děláš uzlíky správně??
jako správným směrem??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka píše:začínám s dcerkou s náramky a trochu se v tom plácám, je tu někdo zkušený a rád by poradil
uzlíky chápu, dělám zatím jen obyčejne řady, ale při uzlíkování se mi ten náramek pořád točí i když ho mám spínacím špendlíkem připnutý
![]()
dělám někde chybu nebo je to normal?
Taky se mi točily…Čím tenčí byl náramek, tím víc se točil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím utahováním je to možné…zkus to..nebo vyfotíš to? jak to vypadá? já dělám taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych řekla, že jsou uzlíky hodně utažené.
Jinak náramkování jsem trochu propadla, když s tím loni doletěla sestra ze školy, že se to tam nosí. Nasukovala jsem jich pár zajímavých. Z téhle stránky jsem čerpala: http://www.naramkypratelstvi.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já dělám jen z pěti a vyčetla jsem, že se kroutí utahováním, ale že je to lepší, když se pořádně utahuje tak u toho asi moc dlouho nevydržím
jsou tam chyby tak přimhuřte oko možná obě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
Taky bych řekla, že jsou uzlíky hodně utažené.
Jinak náramkování jsem trochu propadla, když s tím loni doletěla sestra ze školy, že se to tam nosí. Nasukovala jsem jich pár zajímavých. Z téhle stránky jsem čerpala: http://www.naramkypratelstvi.cz/
Tyjo, no tak ty sou krásný
Já je dělávala tak před 12-ti lety
Ale jak to tu taky vidím, mám chuť si jít koupit bavlnky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně právě dnes přišly bavlnky za 500kč tak máme na prázdniny vystaráno pokud mi nerupnou nervy z toho kroucení
@omites no tak ty jsou luxusní, to nikdy nenauzlíkuju
jo a čerpám na těch samých stránkách ![]()
Příspěvek upraven 25.06.12 v 13:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka myslím, že je to moc utažené. Zkus netlačit tolik na pilu
Tady je to hezky popsané http://www.naramkypratelstvi.cz/index2.html
@tripetri mě právě babička věnovala celou krabici moulinek a pak má ještě několik krabic takových těch bavlnek jako klubíčka, asi perlovky. Nevyznám se v tom. A jelikož nevyšívám. Teda někdy jo, ale teda málokdy a většinou křížkovým a tím zas nevím, co bych si ozdobila. Tak jsem to použila na ty náramky. Napadlo mě to dělat i na kšeft, ale nikdo to finančně nedocení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky není to tak těžké, stačí umět základní techniku a dělat to podle návodu. Všechny ty moje jsou podle návodu, jinak se to ani dělat nedá. Teda já bych to určitě nevymyslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
náramky určo hodně utahuješ a ikdyž tam chybičky jsou-je krásnej
zkus třebas z většího počtu bavlnek a uvidíš jak ti to půjde.Jinak uzlíkování není těžké a vzory také ne,jde jen o to kde jaký uzlík použít!!já si ted lámu hlavu nad tímto náramkem,chtěla bych ho udělat,ale furt nevím jak začít
http://www.google.com/imgres?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dituleska tak ten je
normálně jsem nedávno čekala na bus a jedna paní tam pletla na zastávce náramek
spínací špendlík na koleni, vedle plánek a už jela
proto jsem si na náramky vzpomněla, že jsem kdysi ještě za školních let taky uzlíkovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka já jsem na mateřské tak se doma nudím a pletu..ale furt mi uniká ten začátek, už jsem psala i autorce-ale neodepsala…kuli tomu nebudu spát ještě dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tady je druhý
ještě třetí, čtvrtý, patý…padesátý a můžu jít na vzory ne
ještě jsou tam chyby, ale už mám rozdělanej třetí tak snad už bude super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit