Náramky přátelství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
27.6.12 18:13

@dzarunka no vidíš, a začni šipkama, ju?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.6.12 18:50
@dituleska píše:
@dzarunka no vidíš, a začni šipkama, ju?? :palec:

jj šipky mám v plánu,abych nacvičila ten druhý uzel a středový a pak mám v merku klikatý a stínovaný náramek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.6.12 16:01

Tady další, ještě udělám jeden a jdu na šipky, holky a děláte si i předlohu sami? je těžké vyuzlíkovat nápis, jméno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.6.12 16:05

Ahojda…předlohy si vymyslíš sama pokud tě něco napadne ale nápisy se dělají ve čtvercové ose či jak se to nazývá, ty jsem nedělala..koukni na netu ty se dělají trošku jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.7.12 17:16

Super stránky!!!už vim kde se budu inspirovat!!
 http://friendship-bracelets.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ouško
13.7.12 11:01

Ahoj, aby se vámm náramek nekroutil, tak na jednu bavlnku dělejte dva uzlíky ;) uděláte jeden uzlík a ten utáhnete hodně a pak uděláte druhý uzlík a ten už utáhnete míň :) mě to takhle poradila kamarádka a opravdu to funguje :)

• Citovat
  • Upravit
536
13.7.12 11:14

Mi přijde, že se kroutil kvůli tomu množství chyb - špatné nebo jednoduché uzlíky místo dvojuzlíků, utahování nebo neutahování to až takhle neudělá.

Do složitých vzorů se mi nikdy nechtělo, moc dlouho to trvá :lol: ale kdysi jsem se jich navyráběla dost, ještě na střední :mrgreen: Teď jsem dělala v květnu po víc jak 10 letech várku pro školní výlet na farmě, ale je fakt, že nijak extra výdělečné to není. Aspoň aby se zaplatily ty náklady na krabici bavlnek :) Turist. oblasti, kam jezdí na výlety školní kolektivy, tam se to dá udat, jinak asi nic moc :nevim:

Jo a děti poprvé viděly z blízka živou krávu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ouško
13.7.12 11:28

Já vždycky dělám dva uzlíky :) potom se mi to nekroutí ;) nevím chce to vyzkoušet jestli se vám to bude kroutit ;) :) já už dělám náramky se jménama a taky se mi nekroutí :)

• Citovat
  • Upravit
504
15.7.12 14:46
@dzarunka píše: :mavam: začínám s dcerkou s náramky a trochu se v tom plácám, je tu někdo zkušený a rád by poradil :kytka: uzlíky chápu, dělám zatím jen obyčejne řady, ale při uzlíkování se mi ten náramek pořád točí i když ho mám spínacím špendlíkem připnutý :cert: :zed: dělám někde chybu nebo je to normal?
čim tenčí tim vice se točil
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.9.12 17:18

Tak se mi kroutí pořád ať utahuji či ne takže dám ještě na vaše rady a zkusím dělat uzlíky dva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
3.9.12 21:12

@dzarunka jé ale to se musí dělat uzlík a nejen smyčku :Dprostě tu bavlnku obtáhneš dvakrát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.9.12 21:46
@dituleska píše:
@dzarunka jé ale to se musí dělat uzlík a nejen smyčku :Dprostě tu bavlnku obtáhneš dvakrát :dance:
:lol: :mrgreen: tak už se nekroutí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.9.12 11:49

@dzarunka no vidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.9.12 18:02

Holky jestli to dobře chápu tak zpětný uzlík je vlastně dvojuzel který udělám jedním uzlíkem pravým a pak hned levým nebo naopak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
4.9.12 19:16

@dzarunka jo přesně tak, prostě ho obtočíš z druhé strany, bud do prava, nebo do leva, podle toho jaký potřebuješ, mrkni na stránky co jsem sem posílala, je tam tisíce druhů a k tomu návody!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat