Narozeniny - vstup zdarma

5708
2.11.12 21:35

Narozeniny - vstup zdarma

Zjistila jsem, že některé herny a jiné instituce, kam chodíme s dětmi, mají o narozeninách vstup zdarma. Někde dávají dárky či poukázky.

Nemáte nějaké další tipy???

Narozeniny se blíží. Co třeba zoo, herny, muzea…

já vím o:
www.lefik.cz dětské centrum v Praze o narozeninách vstup zdarma
Ikea - o narozeninách dostanete dárek (my dostali tričko), poukázku na dortík a limču a škudlíky (jejich peníze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2383
2.11.12 21:49

Ahoj já vím o http://www.wellness-modrice.cz/ nevím ale zda to stále platí píší že ano! Je to spíše pro maminky ale relax neuškodí :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
3.11.12 09:24

@Sufik Nevíš náhodou jestli to platí i pro Ikeu Brno a jak zjistí že má dítko narozky když karta Femili ikea je na mě :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.11.12 09:58

@kolik přijdeš dovnitř, řekneš, že má dítě narozky, asi budou chtít nějaký doklad a jdeš zadarmo. hned na titulce na webu lefika je tohle
Co je u nás nového?
Má Vaše dítě narozeniny nebo svátek v ten den, kdy jdete do Lefíka? Ukažte na baru doklad, který to potvrzuje a celá rodina má ten den VSTUP ZADARMO!!

bohužel v Lefíku mají 8.11. kdy má prcek narozky nějakou akci a zavřeno, tak máme smůlu…

Ikea - podle mě ano, stačí přijít do dětského koutku a říct, že má narozky. Asi se budete muset zaregistrovat. A pokud zaškrtneš ve formuláři „přát k narozeninám“, tak by ti to mělo chodit i poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.11.12 11:11

V Beckiland je pro oslavence taky vstup zdarma http://www.beckiland.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
3.11.12 11:15

A něco v Olomouci, Brně, Zlíně? Do Prahy je to z Kroměříže daleko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.11.12 11:24
@Zandula píše:
V Beckiland je pro oslavence taky vstup zdarma http://www.beckiland.cz/index.php?…

no jo, ale doprovod platí 190,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.5.15 13:28

Narozeninovy darek nebo vstup zdarma

Dobry den, ahoj, maminky, poradite prosim, kde je aktualne v Praze nejaka vyhoda pro dite v den jeho narozenin? Jak je jiz napsano nahore, vim o IKEA darku a extra skudlicich, herna Lefik asi stale ma take vstup zdarma. Neco dalsiho? Poradite prosim? Ptam se bohuzel pozde, my slavime dneska :-).
Dekuji moc za tipy a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
29.5.15 19:25

@Vendulka12 Lefík je zavřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.6.15 09:05

Hmmm, dekuju.
my uz mame po narozeninach a muzu tedy zodpovedne doporucit jen tu Ikeu a darek od nich. Pokud zjistite nekdo neco dalsiho, budu rada za tip a radu pro dalsi rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.4.16 19:26

Přidávám tip na vstup zdarma v den narozenin - 3. patro v Bohnicích v OC Krakov, je tam zábavný koutek „milkandplay“. Sourozenec jde za polovic.
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
7.3.17 09:00

Obnovuji diskuzi.

Vite nekdo o necem pro oslavence v Praze? :-).

Predem dekuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.3.17 09:52

Zdravím všechny maminky… radím jen tu Ikeu - extra škudlíci, tričko, poukázka na dortík a nápoj zdarma :-) také se ráda dozvím o dalších akcích nebo dárečkách pro oslavence… Praha a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
7.3.17 10:23

Takové akce mi vždy přišly neskutečně sockovní… ikdyž pětileté dítě by to asi potěšilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.5.17 15:50

V den narozenin - 1 foto zdarma - fcb Vendulka, tel ******

edit admin - osobní údaje

Příspěvek upraven 23.05.17 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek