Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj, taky se přikláním ke kvasinkám, jogurt jako akutní pomoc pomůže.
Kvasinky +jsi odřená..no kvasinky mají rády vlhko a teplo…skoro všechny je máme ale správná flora v pochvě nás chrání před jejich přemnožením a vyvoláním infekce…a nebo je na tebe může přenést chlap…takže by bylo fajn kdyby i on si teď na pindíka mazal nějaký ten canestwn nebo něco podobného…a sex buď vůbec nebo jedině s kondomem…ale radši vůbec..o o by to bylo zase asi dost na sucho…
Taky mě to trápilo a nebyly to kvasinky, ale nějaký infekční zánět. Doktor říkal, že to mohlo být z vody, upnutých kalhot v teple…prostě cokoliv. Musela jsem přeléčit předepsanými léky na zavádění, tak určitě nečekej ![]()
Dobry večer přeji, moc se omlouvám za výrazy které přijdou ale nevím jak jinak to nazvat.
Včera jsme měli s přítelem styk a on ho do mě dal na sucho, po chvíli to začalo pálet takže jsme přestali. No ráno jsem se probudila s tím, že mám zevní orgány v pochvě úplně nateklé, proste to,, maso’’ mam skoro venku. Pochva mě pálí, svědí a bolí já dotek.
K páni gynekoložce jsem se ráno nedovolala, takže půjdu zítra na 100% klidne i bez objednání. Ale k věci, nemate prosím někdo někdo zkušenost? Nějakou radu jak bolest zmírnit alespoň přes noc abych nemusela lizat na pohotovost? Popr. Zda někdo měl a ví o co jde?
Děkuji za případné odpovědi