Náušnice na 24 hodin do lihu?

1703
23.3.12 13:42

Náušnice na 24 hodin do lihu?

Četla jsem na internetu, že se mají náušnice dát do lihu na 24 hodin, dokonce některé maminky psaly, že je nechaly v lihu i týden. Proč? Není to jedno, jestli jsou v tom lihu 3 hodiny nebo celý den? Jak jste to udělali vy? jde mi o případ, kdy se vyměňují nastřelené náušnice za nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
23.3.12 13:45

Podle me to nema vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.3.12 13:48

My je tam těch 24 h měli , ale myslím , že by asi stačilo i miň - obzvlášt , když je vlastně budeš dávat do už zahojeného ouška .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.3.12 13:48

Nevím, mě to tak řekla doktorka, tak jsem to udělala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.3.12 13:54

Mně právě řekla jen dát do lihu, na jak dlouho, to už nezmínila a mě nenapadlo se ptát. Myslela jsem, že stačí půlhoďka, a pak koukám na netu, že na den. Jen mě zajímalo, esli je k tomu nějaký důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.3.12 13:59

nám řekla doktorka večer než půjdem na píchnutí dát do lihu a stačilo to, dávali nám je hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.12 14:05

Já při nastřelování dostala takový návod a tam bylo napsáno, že nové naušnice se maji vyvařit či jinak podobně vysterilizovat a že nestačí je desinfikovat lihem. Tak jsem je asi 20 minut vařila, kamarádka je měla v lihu asi měsíc. Tak si vyber :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
23.3.12 14:08

Ono se tem nausnicim nic nestane a tesne pred pichnutim se vytahujou z lihu, tak je pak prakticke je v te lavni prinest…

ale pokud davas do zahojeneho ucha a navic co ctu na tech ruznych alkohovych ctvreccich, ze ke zlikvidovani ruznych bacilu staci tusim 30 vterin, tak bych to tolik neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.3.12 14:15

Ja som bola dat malej nastrelit nausnice a pani vravela ze nove nausnicky sa nemaju dat do lihu. Vravela, ze ich treba dat vyvarit min. na 20min, ale zas myslim, ze co clovek to nazor :mrgreen:
Ja som ich vyvarila a mala nemala ziadne problemy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.3.12 15:03

Mě řekl doktor, ať je dám do lihu a druhý den že můžu přijít na propíchnutí. Taky jsem to neřešila a ten den se dá. O vaření slyším prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.3.12 15:07
@Hellik píše:
Mě řekl doktor, ať je dám do lihu a druhý den že můžu přijít na propíchnutí. Taky jsem to neřešila a ten den se dá. O vaření slyším prvně.
:pankac: jj vyvareni jsem jakziv neslysela.
Nam rekla dr., ze je mame dat na 24h pred pichnutim a taky jsme tak udelali.
Mesic je podle me moc. To uz ani pak podle me nema efekt. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.3.12 15:20

No mně to prostě jen přijde nesmyslný je tam louhovat tak dlouho. Ale tak pro jistotu vyměníme asi až ráno. :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.3.12 15:38

ja nove vyvarila cca 5min a mala je v pohode.. taky sem prendavala nastrelene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie