Jídelní židlička 2v1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartickaNela
28.3.13 18:09

@karolina_a_betuska
V koutě by určitě nebyla, ty máme obsazené :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807

@MartickaNela jo ta.. Má fakt hrozně rozkročený nohy, takže překáží, ale je stabilní.. Jinak já myslela tu dřevěnou co dávala foto karolina.. Klasika, byla i za nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
@MartickaNela píše:
@Billi
A není ta židlička malá třeba, malá má v 5 měsících skoro 8 kg. Aby se mi tam pak vlezla :D Jako žádnej drobek už :D

Syn má v 16 měsících 86 cm a ještě nedosáhne nohama na zem (když je rozložená židle) a ani na stupátko, když to je složené.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
28.3.13 18:10
@Billi píše:
Syn má v 16 měsících 86 cm a ještě nedosáhne nohama na zem (když je rozložená židle) a ani na stupátko, když to je složené.

No já spíš myslela, aby se mě tam zadečkem vlezla, jestli tam není těsno :D

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.3.13 18:10

My máme plastovou rozkládací a super. nad dřevěnou jsem taky uvažovala, ale měla jsem strach, aby se po čase nerozvrzala. Od roku ji máme rozloženou.

• Citovat
  • Upravit
11565
28.3.13 18:11

@MartickaNela Já bych zvážila koníka, je to i houpací kůň, což je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
28.3.13 18:11

Já tu rozložitelnou na stoleček a židličku nemám ráda, není rostoucí a navíc na ní dítě nevyleze samo. Ale jinak si myslím, že je kvalitní i stabilní (samozřejmě za dozoru), měli jsme jí na dovolené.
Antilop je dobrá taky, ale malá, mé mrňavé dvouapůlleté dítě už jí má tak tak. Navíc je pravda, že o ty nohy se strašlivě zakopává.
My máme židličku Jitro, je variabilní, rostoucí a vydrží dítěti prakticky do dospělosti. I já na ní sedávám ;)

Příspěvek upraven 28.03.13 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.3.13 18:12

Jinak mám zkušenosti s moderní plastovou i touto dřevěnou a obě mi přijdou fajn. Plastová má jedno užití, ale je polohovací. Dřevěná má víc použití.
Co do stability mi přijdou srovnatelné. Co dělá doma s plastovou a nikdy nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
28.3.13 18:12
@karolina_a_betuska píše:
@MartickaNela Já bych zvážila koníka, je to i houpací kůň, což je fajn ;)

Na toho koníka jsem se nedostala, nešel mi otevřít odkaz :think:

• Citovat
  • Upravit
Billi
28.3.13 18:14
@MartickaNela píše:
No já spíš myslela, aby se mě tam zadečkem vlezla, jestli tam není těsno :D

Není těsno, má kolem sebe hodně prostoru a neboj, později přibývají méně. Prcek měl v 6 měsících 8 kg a teď nemá ani 11 kg… ;)

• Citovat
  • Upravit
26833
28.3.13 18:17
@karolina_a_betuska píše:
@MartickaNela Ale bacha, pokud IKEA Antilopu nemáš v koutě, o ty rozkročený nohy se zakopává :(

Jinak tou dřevěnou myslí holky asi tohle :) http://www.slune-cz.cz/…prew_200.jpg Taky to pamatuju…

Příspěvek upraven 28.03.13 v 18:07

tuto máme my a malej se v ní staví :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
28.3.13 18:18

Zkoušela jsem u kamarádky, stabilní mi to přišlo dostatečně, ale bylo tam strašně mezer kolem, takže dítě mi tam plavalo, jídlo všude odpadávalo a lítalo… doma mám rostoucí Jitro, přirazím pultík až k bříšku a smůla, zdaleka tolik bordelu nenadělá :-) Nehledě na to, že je jí rok a už má druhé nastavení velikosti a hloubky sedu, to ty rozkládací neumožňují. Ale cnënově vyjdou líp než rostoucí, to zas jo, i když u rostoucí je to zas investice na několikrát delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.3.13 18:19

Syn do té, co se dá rozdělit na židličku a stolek vleze i při 15 kg ;) (zvládl by jíst i na normální židli, ale v této je to zatím pohodlnější). Jen jako maličký v ní strašně rejdil a nevydržel v klidu, tak tam manžel přidělal poutání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
28.3.13 18:22
@ugluk píše:
Zkoušela jsem u kamarádky, stabilní mi to přišlo dostatečně, ale bylo tam strašně mezer kolem, takže dítě mi tam plavalo, jídlo všude odpadávalo a lítalo… doma mám rostoucí Jitro, přirazím pultík až k bříšku a smůla, zdaleka tolik bordelu nenadělá :-) Nehledě na to, že je jí rok a už má druhé nastavení velikosti a hloubky sedu, to ty rozkládací neumožňují. Ale cnënově vyjdou líp než rostoucí, to zas jo, i když u rostoucí je to zas investice na několikrát delší dobu.

U těch rostoucích nejsou boční opěrky nebo na některých ano? Mám strach, abyc mi nespadla ze začátku.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
28.3.13 18:23

@ugluk
Jé už to chápu, já prvně viděla židličku bez pultíku, proto mi to nešlo do hlavy :)

Jestli je to ona tedy :)

Příspěvek upraven 28.03.13 v 18:25

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko