Názor LFHK

9
22.6.22 13:08

Názor LFHK

Ahoj, po prázdninách se chystám na LFHK (Lékařská fakulta v Hradci Králové) na obor všeobecné lékařství.
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s touto fakultou? Buď osobní nebo co jste slyšeli. A pokud máte někdo nějaké tipy ke studiu medicíny budu ráda, když se podělíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3819
22.6.22 13:34

Za mych let se ji rikalo matematicko-fyzikalni fakulta s rozsirenou vyukou prvni pomoci :lol: Prej tam byla tezka fyzika :lol: Ale to uz je vic jak 15 let … koncila sem 2009 na 3.LF UK…. ted vazne. Ma dobrou povest. A ke studiu? Bude to drina, ale da se zo zvladnout. Nenech si „ujet“ zacatek… pravidelna priprava ti usetri spoustu stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
22.6.22 16:03
@Davi00 píše:
Ahoj, po prázdninách se chystám na LFHK (Lékařská fakulta v Hradci Králové) na obor všeobecné lékařství.
Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s touto fakultou? Buď osobní nebo co jste slyšeli. A pokud máte někdo nějaké tipy ke studiu medicíny budu ráda, když se podělíte :D

Ahoj, předně ti moc gratuluji, že ses na medicínu dostal, to je super. Na LF HK jsem nechodila, ale slyšela jsem na ni chválu. Já studovala 2.LF UK, studium jsem tedy ve 4. ročníku musela bohužel kvůli nemoci ukončit, ale studium mě strašně bavilo. Jako je to dřina, já se ve zkouškovém učila i 16 hodin denně. Pro mě nejnáročnější za ty 4 roky byla asi anatomie, i když u zkoušky pak byl pan profesor hodný (no dělala jsem ji už dávno). Ale myslím, že se ta škola dá zvládat, je to hrozně zajímavé skoro všechno. Někteří mí kamarádi se učili méně, než já, věnovali se i svým koníčkům atd. a taky to zvládli. Já teď lituji, že jsem to tak hrotila.

Tak ti moc držím palce, ať se ti na škole líbí, nenech se odradit prvními přednáškami a semináři, já po první hodině anatomie byla úplně zoufalá a mé spolužačky též, ale ono to do té hlavy naleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze