ND Moravskoslezké - kdo chodí?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
6.12.14 14:08

ND Moravskoslezké - kdo chodí?

Ahojky :mavam:
Chtěla bych si splnit takový svůj sen :srdce:
Labutí jezero v tomto divadle (je to blízko atd… )
Takže se ptám:
1. Kdo byl na tomto baletu. Vaše dojmy atp…
2. Jak se obléknout? Vzhledem k tomu, že je to v 18:30 v květnu tak už bude světlo… Takže jak? Jakou barvu, nebo do jakých tónů?
3. Kde je to nejlepší sedět? Asi tam, kde je to nejdražší, že? :mrgreen: Ale co takhle hned pod podiem, určo je to taky je to dobře vidět, ale co vám sedí líp?
Viz odkaz: https://vstupenky.ndm.cz/ndm/hall?…

Doufám, že tady teda některá kultůrní fanynka bude… Mezi známými jsem za exota :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2529
6.12.14 14:15
@QQQQ píše:
Ahojky :mavam:
Chtěla bych si splnit takový svůj sen :srdce:
Labutí jezero v tomto divadle (je to blízko atd… )
Takže se ptám:
1. Kdo byl na tomto baletu. Vaše dojmy atp…
2. Jak se obléknout? Vzhledem k tomu, že je to v 18:30 v květnu tak už bude světlo… Takže jak? Jakou barvu, nebo do jakých tónů?
3. Kde je to nejlepší sedět? Asi tam, kde je to nejdražší, že? :mrgreen: Ale co takhle hned pod podiem, určo je to taky je to dobře vidět, ale co vám sedí líp?
Viz odkaz: https://vstupenky.ndm.cz/ndm/hall?…Doufám, že tady teda některá kultůrní fanynka bude… Mezi známými jsem za exota :roll: :lol:

1. Byla jsem jen na operách
2. Šaty ke kolenům, lehké bolerko, béžové/bílé/jemně růžové?
3. Galerie a lóže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.12.14 14:53

@QQQQ Ahoj, Labutí je krásné, určitě se Ti bude moc líbit. Osobně jsem ho ještě neviděla, protože hrávám v orchestru, ale jednou bych si taky chtěla zajít jako divák. Místo bych si vybrala nejradši na galerii. Oblečení společenské. Vídám tam nejrůznější modely - od velkých večerních, přes malé černé, i kostýmek je vhodný. Barvy bych neřešila, šla bych v tom co se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.12.14 15:21

Děkuji holky za rady. Jak vidím, moc divadelních fanynek tady není, ale čekala jsem to…
Takže místo na balkóně, chápu to dobře, že je to ta galerie? :)
No a šaty mám fialkové…v květnu možná ani sáčko potřebovat nebudu (ani nemám). V divadle bývá teplo nebo chladněji?
@Lennia Na co hraješ?
Jo a jak je to s občerstvením? Nsnáším akce v místech kde to neznám. Jsem potom celá nervózní a stydím se jít i na wc :mrgreen: :roll: No a na ten záchod se může chodit i když se hraje? :lol: Je mi jasný, že jo, ale není to nevhodné :oops: Potřebuju vědět všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
6.12.14 15:23

To jsou ty šaty, ty světlé…

• Citovat
  • Upravit
3047
6.12.14 15:47

@QQQQ Ano balkon:) Šaty jsou pěkné :palec: Bývá tam teplo, ale já třeba když dlouho sedím mám radši něco přes ramena, třeba aspoň šál. Mimo přestávku se na WC nechodí, není slušné během představení ani jíst a pít.
V divadle je bufet - pití, víno, chlebíčky…taková ta klasika. Na Labutí bývá většinou plno, tak je třeba počítat s tím, že v bufetu bude fronta.
Já hraju v orchestru na bicí. Přeju ať se Ti to líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.12.14 15:56

@Lennia Na bicí? Ty jo… To máš jako hl. pracovní poměr? Mě to fakt zajímá jak to bývá ;)
No a na bicí hraješ od malička? A co zkoušky, jak často je máte? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
6.12.14 15:59

Jo a ještě otázka :lol: Jak dlouhé to představení je?

• Citovat
  • Upravit
1824
6.12.14 16:30

Ahoj, na Labutím jezeře jsem byla, je to krásné, bude se ti to líbit. Co se míst na balet týče, tak buď na balkon, lóže v 1. patře, nebo já ráda sedím na galerii v 1. řadě - skvěle vidíš a už jsou to o fous levnější lístky. Šaty co jsi nahrála by šly, vem si k nim nějaký hezký šál, lodičky a šperky a budeš kočka.
Jinak platí to, co psala @Lennia - během představení určitě neodcházet, nehodí se to. Návštěva bufetu není povinná :), já na to většinou nemívám nervy, tak si to odpustím. Radši si pročtu pořádně program. Mimochodem, doporučuji si ještě před začátkem přečíst děj baletu, ať víš, co se děje a můžeš vychutnávat a nepřemýšlet, co tím chtěl choreograf vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
6.12.14 17:01

Díky moc za rady :kytka:

Koukněte na odkaz a poraďte mi 2 nejlepší místa. Nato, že je to až za půl roku tak už je to skoro vyprodáno. Jak to tak vidím, zítra objednávám lístky :lol:

https://vstupenky.ndm.cz/ndm/hall?…

• Citovat
  • Upravit
3047
6.12.14 17:55

Už není moc z čeho vybírat. Asi bych vzala 3 řadu na galerii 22 a 24. Představení končí kolem 21h. Balety nejsou moc dlouhé, aby to tanečníci vydrželi:)
V divadle hraju jako externistka, jsem teď na mateřské. Na bicí hraju od 16 let, v 18 jsem šla na konzervatoř, od 20 hrávám v divadle a filharmonii, ale jako hl. pracovní poměr jsem učitelka bicích na ZUŠ. Jinak hraju i v kapelách, ale teď na to není moc čas.
Jestli tě lákají balety, tak i Louskáček je moc pěkný :palec:, ale koukám, že je taky vyprodaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.12.14 19:02

Mám vstupenky :dance: Ale miláček jen zafuněl, koulel očima a řekl hmmm :?
**Mam ještě dotaz na kukátko. Dá se pujt v divadle?

• Citovat
  • Upravit
4000
9.12.14 19:12
@QQQQ píše:
Mám vstupenky :dance: Ale miláček jen zafuněl, koulel očima a řekl hmmm :?
**Mam ještě dotaz na kukátko. Dá se pujt v divadle?

Jestli máš volnou vstupenku tak se přidám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.12.14 19:20
@minoe píše:
Jestli máš volnou vstupenku tak se přidám :pankac:

Máš kukátko? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4000
9.12.14 19:21
@QQQQ píše:
Máš kukátko? :mrgreen:

:mrgreen: ale no táák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.