ND Moravskoslezké - kdo chodí?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@QQQQ píše:
Ahojky
Chtěla bych si splnit takový svůj sen
Labutí jezero v tomto divadle (je to blízko atd… )
Takže se ptám:
1. Kdo byl na tomto baletu. Vaše dojmy atp…
2. Jak se obléknout? Vzhledem k tomu, že je to v 18:30 v květnu tak už bude světlo… Takže jak? Jakou barvu, nebo do jakých tónů?
3. Kde je to nejlepší sedět? Asi tam, kde je to nejdražší, že?Ale co takhle hned pod podiem, určo je to taky je to dobře vidět, ale co vám sedí líp?
Viz odkaz: https://vstupenky.ndm.cz/ndm/hall?…Doufám, že tady teda některá kultůrní fanynka bude… Mezi známými jsem za exota![]()
1. Byla jsem jen na operách
2. Šaty ke kolenům, lehké bolerko, béžové/bílé/jemně růžové?
3. Galerie a lóže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@QQQQ Ahoj, Labutí je krásné, určitě se Ti bude moc líbit. Osobně jsem ho ještě neviděla, protože hrávám v orchestru, ale jednou bych si taky chtěla zajít jako divák. Místo bych si vybrala nejradši na galerii. Oblečení společenské. Vídám tam nejrůznější modely - od velkých večerních, přes malé černé, i kostýmek je vhodný. Barvy bych neřešila, šla bych v tom co se mi líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji holky za rady. Jak vidím, moc divadelních fanynek tady není, ale čekala jsem to…
Takže místo na balkóně, chápu to dobře, že je to ta galerie? ![]()
No a šaty mám fialkové…v květnu možná ani sáčko potřebovat nebudu (ani nemám). V divadle bývá teplo nebo chladněji?
@Lennia Na co hraješ?
Jo a jak je to s občerstvením? Nsnáším akce v místech kde to neznám. Jsem potom celá nervózní a stydím se jít i na wc
No a na ten záchod se může chodit i když se hraje?
Je mi jasný, že jo, ale není to nevhodné
Potřebuju vědět všechno ![]()
- Citovat
- Upravit
@QQQQ Ano balkon:) Šaty jsou pěkné
Bývá tam teplo, ale já třeba když dlouho sedím mám radši něco přes ramena, třeba aspoň šál. Mimo přestávku se na WC nechodí, není slušné během představení ani jíst a pít.
V divadle je bufet - pití, víno, chlebíčky…taková ta klasika. Na Labutí bývá většinou plno, tak je třeba počítat s tím, že v bufetu bude fronta.
Já hraju v orchestru na bicí. Přeju ať se Ti to líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia Na bicí? Ty jo… To máš jako hl. pracovní poměr? Mě to fakt zajímá jak to bývá ![]()
No a na bicí hraješ od malička? A co zkoušky, jak často je máte? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, na Labutím jezeře jsem byla, je to krásné, bude se ti to líbit. Co se míst na balet týče, tak buď na balkon, lóže v 1. patře, nebo já ráda sedím na galerii v 1. řadě - skvěle vidíš a už jsou to o fous levnější lístky. Šaty co jsi nahrála by šly, vem si k nim nějaký hezký šál, lodičky a šperky a budeš kočka.
Jinak platí to, co psala @Lennia - během představení určitě neodcházet, nehodí se to. Návštěva bufetu není povinná
, já na to většinou nemívám nervy, tak si to odpustím. Radši si pročtu pořádně program. Mimochodem, doporučuji si ještě před začátkem přečíst děj baletu, ať víš, co se děje a můžeš vychutnávat a nepřemýšlet, co tím chtěl choreograf vyjádřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za rady ![]()
Koukněte na odkaz a poraďte mi 2 nejlepší místa. Nato, že je to až za půl roku tak už je to skoro vyprodáno. Jak to tak vidím, zítra objednávám lístky ![]()
- Citovat
- Upravit
Už není moc z čeho vybírat. Asi bych vzala 3 řadu na galerii 22 a 24. Představení končí kolem 21h. Balety nejsou moc dlouhé, aby to tanečníci vydrželi:)
V divadle hraju jako externistka, jsem teď na mateřské. Na bicí hraju od 16 let, v 18 jsem šla na konzervatoř, od 20 hrávám v divadle a filharmonii, ale jako hl. pracovní poměr jsem učitelka bicích na ZUŠ. Jinak hraju i v kapelách, ale teď na to není moc čas.
Jestli tě lákají balety, tak i Louskáček je moc pěkný
, ale koukám, že je taky vyprodaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vstupenky
Ale miláček jen zafuněl, koulel očima a řekl hmmm ![]()
**Mam ještě dotaz na kukátko. Dá se pujt v divadle?
- Citovat
- Upravit
@QQQQ píše:
Mám vstupenkyAle miláček jen zafuněl, koulel očima a řekl hmmm
**Mam ještě dotaz na kukátko. Dá se pujt v divadle?
Jestli máš volnou vstupenku tak se přidám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahojky

Ale co takhle hned pod podiem, určo je to taky je to dobře vidět, ale co vám sedí líp?
Chtěla bych si splnit takový svůj sen
Labutí jezero v tomto divadle (je to blízko atd… )
Takže se ptám:
1. Kdo byl na tomto baletu. Vaše dojmy atp…
2. Jak se obléknout? Vzhledem k tomu, že je to v 18:30 v květnu tak už bude světlo… Takže jak? Jakou barvu, nebo do jakých tónů?
3. Kde je to nejlepší sedět? Asi tam, kde je to nejdražší, že?
Viz odkaz: https://vstupenky.ndm.cz/ndm/hall?…
Doufám, že tady teda některá kultůrní fanynka bude… Mezi známými jsem za exota