Nebezpečná náměsíčnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
5.10.12 08:45

Ahoj, neco podobneho sem po porodu mela taky. kdyz zacal malej v noci knourat, vzbudila jsem se a hledala ho v posteli (nikdy sem ho v posteli nemela) nekolikrat se mi stalo ze jsem houpala a hladila polstar a divila se ze se neuklidnuje :think: :mrgreen:. preslo to asi po dvou mesicich od porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.10.12 11:11

Taky jsem měla něco podobnýho. Teda ne až tak moc. Mně se zdávalo, že jsem si prcka vzala na kojení do postele a v sedě s ním v náručí jsem usnula. Pak jsem se ze snu vzbudila a hledala ho na sobě a vedle sebe… Vždycky jsem z toho byla úplně vyřízená… Ale přešlo to asi ve 3 měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aduuu
31.10.12 10:25

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol:
Malýmu jsou 2 měsíce a já každou noc (i několikrát) ve spánku vytlačuju přítele z postele, protože ho zalehl… monitor dechu mi bliká u hlavy, malej spokojeně chrápe v postýlce, ale já rozhazuju peřiny :lol: a přesvědčuju přítele, že na něm stoprocentně leží. V posteli ho mívám jen na kojení.
Vy tady píšete, že ho hledáte, když se vzbudíte, ale já ho hledam ve spánku, takže se ani nemůžu ovládnout, abych se nejdřív podivala do postýlky…
Tak snad mi to samo přejde jako vám. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Romca132321
21.3.13 14:38

Náměsíčnost

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Je mi 18 let a náměsíčná jsem tak už od 12 let..Do 16 let to bylo přehnané byla jsem náměsíčná i každej den i po hodině spánku..Pak se to nák srovnalo ale ted jsem zase. Ne že bych dělala náký extremi ale bejt namesicna kazdej den nebo obden neni normalni ne? V 18 letech? Nevite co s tim? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
17609
21.3.13 14:47

Kamarádovi pomohlo, když přestěhovali ložnici do jiného pokoje. Zkusila bych přestěhovat aspoň postel dál od okna a kvalitně zatemňovat. Kamarád byl náměsíčný vždy, když hodně svítil měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.3.13 15:15
@Romca132321 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Je mi 18 let a náměsíčná jsem tak už od 12 let..Do 16 let to bylo přehnané byla jsem náměsíčná i každej den i po hodině spánku..Pak se to nák srovnalo ale ted jsem zase. Ne že bych dělala náký extremi ale bejt namesicna kazdej den nebo obden neni normalni ne? V 18 letech? Nevite co s tim? Děkuji :)

s věkem to nemá nic společného… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.3.13 17:03
@Verca1989 píše:
s věkem to nemá nic společného… :nevim:

To si dovolím nesouhlasit… Samozřejmě jak u koho, ale já byla náměsíčná od útlého dětství, v pubertě to bylo nejsilnější a jak zmizela puberta, zmizela i má náměsíčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.3.13 17:05

@Marketa_vr já znám hodně náměsíčných lidí od 30 výš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
21.3.13 18:01

@kadlina Já byla do té doby, než jsem se přestěhovala z pokojíčku do ložnice, takže je to asi pravda :think: (si tak v patnácti). Ale já byla opravdu extrém :roll:. Pochodovala jsem po bytě, oblíkala jsem se, přerovnávala jsem ledničku, a dokonce jako malá jsem chodila čůrat do skříně :oops: a „přesazovala“ jsem kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.3.13 21:42

Ja byla taky hodne namesicna, bylo to kolem puberty.doma jsem chodila po byte, mamka me musela vracet do postele.kdyz jsem byla na intru, tak si ze me delaly holky srandu-v noci jsem vylezla z postele, dosla pred zrcadlo, rekla ze mam krasny zuby a sla zase spat. kolikrat jsem jim rozladovala radio co po nocich poslouchaly :mrgreen: :twisted:
pak to nejak samo prestalo a je klid..krom obcasneho povidani, ale to ma asi obcas kazdy :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat