Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Limi123 a jeste ja take byla zprvu nervozni, tak jsem davala pod deti na zem fatboy, kdyby spadly, tak at do mekkeho. Vydrzelo mne to asi tyden, pak jsem se na to vykašlala.
Naše 4leta teď nově spí ve vysoké posteli. Koupili jsme cíleně dimenzovanou pro dospělé, tzn můžu tam ležet s ní, ale usíná tam hezky. Se spaním jsme vždy bojovali, tak jsme zatím domluvené, že mě zavolá (do rána zatím vydržela jen jednou
).
My mame a maly jednou spadnul ve spanku… Ale prezil a spi tam dal ![]()
@Le_lenaz píše:
Dcera má necelé 2 roky a koupili jsme ji teď vyvýšenou postel asi 120cm nad zemí. Měla jsem taky strach tak jsme ji pořídili na zakázku kolem postele síť která je přímo pro toto určená. Stála asi 900kč a mám klid.
A kdo vám ji na zakázku udělal? I s vrtáním?
@majavinco píše:
My mame a maly jednou spadnul ve spanku… Ale prezil a spi tam dal
Jako že spadnul ze 2 metrů? A on si ve spánku sedá?
@Limi123 My dětem dali palandu před půl rokem, to bylo synovi čerstvě 5. Je to úplně v pohodě. Spí nahoře a když potřebuje v noci na záchod, tak si normálně sleze bez problému. Trochu horší je to s dcerou, té jsou 2 a chvíli trvalo, než pochopila že nesmí lézt nahoru bráchovi do postele, ale už je to taky v pohodě.
Dělali nám to tady http://www.emkol.cz/, manžel volal přímo panu Koukalovi a ten nám poradil velikost ok, sílu ok atd…aby to bylo bezpečné. Byl velmi vstřícný. Manžel to bude vrtat sám, 5 skobiček do stropu a uchytit na postel je jednoduché. To manžel zvládne ne?