Nechce flašku, v noci nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zdenka_v
5.12.13 08:34

Nechce flašku, v noci nespí...

Už nevím, jak na to…snad mi někdo poradí.
Dceři je 7 měsíců, co týká uspávání, tak usne jedině u prsu. Chtěla jsem pomalu ubírat kojení, ale flašku zásadně odmítá (občas i s čajem). Jinak jí dobře. Ale UM (všech možných značek) nechce. Ale kojení jí už asi plně v noci nezasytí, ptz je každou chvíli v noci vzhůru… Měl to někdo taky? Kdy to přešlo?
Díky za případné rady a tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zdenka_v
5.12.13 08:35

Jo a dudlik taky zásadně odmítá.

• Citovat
  • Upravit
1731
5.12.13 08:40

Ahpj, muj syn ma sice 3mesice, ale je to to stejne.Pres den jen sedim a kojim a v noci co hodinu…pak kdyz ho nakojim stejne zacne kricet a musim ho nechat usnout u prsu.Uz jsem mela zacit prikrmovat dle doktorky, ale nechce nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.12.13 08:41

Dcera flašku a UM neměla nikdy - nechtěla. To, že se v noci často budí, nemusí být hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
5.12.13 08:43

Malá normálně jí obědy, svačiny, kaši…ale bez prsa neusne. A noci jsou hrozný.

• Citovat
  • Upravit
zdenka_v
5.12.13 08:45

A kdy tak může začít v noci líp spát? Jo a přes den taky moc nespí, celkem za den tak 2 hodiny, víc nechce.

• Citovat
  • Upravit
kocicka18neprihlasena
5.12.13 08:57

Ahoj, u nás tohle to měl první syn taky, problém byl že se v noci budil každou hodinu. Ne hlady ale prostě proto že se u mě chtěl ududlat. Jediné co pomohlo bylo prostě na tvrdo přestat kojit. Dvě noci k němu vstával manžel a po dvou nocích pochopil že mléko prostě nebude.
Na odmítání flašky a UM nám pomohlo mlíčko s kaší - hotové od nestlé. Ze začátku mu trochu nastříkat do pusy aby to ochutnal a pak to na několikátý pokus vzal na milost a vypil celou tu krabičku.

• Citovat
  • Upravit
zdenka_v
5.12.13 09:08

Tak to bych řekla, že se chce taky ududlat. Když jí zkusím dat dudlik, je úplně nepříčetná, plive ho a víc se probere. A začne brečet. A to je problém, ptz by mohla vzbudit starší 4letou dceru. Tak radši vyndám prso. S tou to bylo super, v tomhle věku už v noci spala.

• Citovat
  • Upravit
52
5.12.13 09:32

Taky bych řekla, že pomůže pár noci prostě vydržet a prso nedat až pochopí, že fakt nebude. Špatně jste si jí naučila, děti v 7m spí už v pohodě celou noc, pro vás je jednodušší jí dát prso ať je klid, buď pár nocí vydržíte nebo se nevyspíte :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
5.12.13 09:35

U nás to bylo hodně podobné, až na to, že dcera v noci spala. Ale usínala jedině u prsa, dudlík ani flašku nikdy nechtěla. A v roce se najednou sama odstavila a začala pít z flašky - teda vodu, UM ji musím dávat po lžičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
5.12.13 09:37

Uznávám, že za to můžu. Dlouho trpěla na prdíky a hodně brečela, prso jí vždy uklidnilo. Taky jsem nechtěla, aby vzbudila starší dceru…teď jí navíc ještě rostou horní zuby…
Tak co s tím teď? Nechat vyřvat?

• Citovat
  • Upravit
kocicka18neprihlasena
5.12.13 09:47

Nechte vstavat tatinka a vy si lehnete do jine mistnosti at to mleko a vas neciti. A tatinek at uklidnuje ale pokud to pujde nevyndava z postylky. Nebojte brzo to pochopi.

• Citovat
  • Upravit
736
5.12.13 09:51

Co zkusit večer před spaním nějakou nemléčnou kaši? Ta docela zasytí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
5.12.13 10:32

Večer má kaši. Pak chce stejně prso…jinak řve, že se až bojím, že se jí něco stane.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
5.12.13 12:10

Podle mě se nebudí hlady, ale zvykem a chce se ududlat. Buď jí to natvrdo odnaučíte, ale hrozí podle mě odstavení, ptž nepochopí, kdy prso bude a kdy ne nebo vydržíš nebo si ji na noc vezmeš k sobě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure