Nechci svoje dítě
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@sophinka1 nechci se hádat, ale co my víme, třeba by tu kariéru zakladatelka měla nebýt dcerky. Jsou profese, kde udělat kariéru sama s dítětem nemůže, protože některé práce vyžadují nonstop účast, plné nasazení, být kdykoliv po ruce… Neříkám, že to opravňuje někoho shazovat svůj neúspěch na dítě, jen že mi to tak nevyznělo, jen poukázala na to jak odlišný život by měla.
Stojí to od začátku na tom, že se od okolí neměla nechat k tomu mateřství dotlačit, už se ale stalo a je třeba začít aktivně řešit svou situaci, minulost nikdo nezmění, bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala, že kariéru budovat nechce. Mě je jí ve výsledku docela líto, protože má trápení, které nechtěla a tušila, že jí to potká, pokud se nechá okolím dotlačit do dítěte. Nechala,… taková je však už realita. Otázkou je, jaká je nejlepší cesta PRO DÍTĚ.
Příspěvek upraven 17.01.14 v 18:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saphire a sobectví se kterým si teď to dítě nechává, aby lidi neřekli, vysvětlíš jak? Ať buduje karieru, užívá si volna a samoty ![]()
- Citovat
- Upravit
Kde si čítala že som neúspešná? lebo nerobím kariéru? V práci som obľúbená a robím ju dobre. Popri práci sa venujem činnosti ktorá mi tiež prináša zisk a to sama s dieťaťom. Všetci okolo ma obdivujú, ako to zvládam. Nikto nevie, čo cítim. Lenže ma to stojí veľmi veľa námahy. Bez nej by som zvládla ešte viac, ľahšie a radostnejšie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lowlands píše:
Napsala, že kariéru budovat nechce.
někdo nechce budovat kariéru, ale přesto se chce naplno věnovat práci, protože ho to baví, i když jej nečeká bůhvíjaký kariérní postup. Třeba…
Snažím se na to dívat jejíma očima, když bych se na to dívala ze svého pohledu, psala bych taky hodně zaujatě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lowlands samozřejmě, proto jsem se zakladatelky už několikrát zeptala, jestli zkusila vyhledat odbornou pomoc. Taky jsem pro to, najít nejlepší cestu pro DÍTĚ a začít se musí u odborné pomoci, kde můžou opravdu začít reálně něco řešit. tlachy na netu nic nevyřeší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemužeš pracovat třeba déle s tím, že to co vyděláš prací, která tě baví, zaplatíš hlídání? Vrátíš se k dceri večer, uděláte úkoly,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zadavateľka píše:
Lenže ja nechcem robiť kariéru. A bola by som rada keby sa vyjadrili matky, čo sú na svoje deti sami. Keď sa starajú dvaja (takí dvaja čo sa ozaj starajú), je to o inom, ale to ty zrejme nepochopíš.
Na malou sama nejsem, jsem vdana, ale vse kolem ni zajistuji jen ja. Veskerou peci, nemoci, program, proste vsechno. Manzel je casto pryc. Jestli jsi to myslela takto?
No ale citim to jinak nez ty ![]()
Nech si od nekoho pomoct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 jak bys teda vysvětlila, že se nechala dotlačit okolím k tomu, udělat si dítě?
Vypadá to na ten samý vzorec chování, stejné opakování chyb. A strach z odsouzení, bohužel co si povíme, dělá hodně. Když se do ní strefuje 99% žen z emimina, tak jak by reagovalo okolí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viem že minulosť nezmením. No neviem sa vyrovnať so svojou chybou. S tým, že som sa nechala presvädčiť o niečom, čo je ale presne tak ako som si myslela. Pred otehotnením som len tak okrajovo zmienila svoje obavy, ako to budem zvládať a vtedy mali všetci plné ústa rečí o tom ako mi budú pomáhať. Aj môj bývalý. Ten to vzdal ale hneď po pôrode. Babky pomáhali prvý rok-dva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zadavateľka píše:
Lenže ja nechcem robiť kariéru. A bola by som rada keby sa vyjadrili matky, čo sú na svoje deti sami. Keď sa starajú dvaja (takí dvaja čo sa ozaj starajú), je to o inom, ale to ty zrejme nepochopíš.
A co teda chceš?
Tobě vadí všechno.. Jak úžasně bys teda trávila svůj čas, kdyby si jí neměla? ![]()
Jsem na dítě sama, miluju jí strašně moc, až se sama bojím, že moc
Snad nebude až moc rozcapená. Má i milující prarodiče. Kariéru jsem nikdy neplánovala, teď kvůli ní vlastně ano. Chci mít slušnou práci, kterou budu moct třeba dělat i sama na sebe. Jde mi hlavně o to, mít aspoň trošku slušnou životní úroveň a zároveň mít čas i na ní. Tudíž prolézám rekvalifikace a pomaluju plánuji. Už mám asi pomalu jasno.
Vůbec Ti nerozumím, skoro se přikláním k názoru, že je to u tebe něco až patologického. Možná za to nemůžeš a chtělo by to odbornou pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se synem taky pořád sama, přítel pracuje od nevidím do nevidím. Taky mi trvalo než jsem si zvykla na jiný styl života. Hlídání taky nemám, ale toto nechápu ![]()
Hlavně nechápu o co ti jde?
Kariéru budovat nechceš..diskotéky tě nebaví ![]()
Je mi tě líto, protože v tom případě jsi sobec! Myslím, že nikdy nebudeš spokojená s ničím.
Ani šťastná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
má 5ti leté dítě
Aha
,
tak pokud je mu 5 let, tak teď už to nechápu ani já
.
Takže psychologa, či psychiatra.
- Citovat
- Upravit
S tou kariérou musím nesouhlasit. Osobně znám ženu, velmi úspěšnou ředitelku banky, která má tři děti. S tím druhým nastoupila bezprostředně po porodu do zaměstnání, v kanclu postýlku, hernu. S třetím byla chvíli doma a opět pracuje.
Obdivuju ji, jak dokáže využít každou minutu času tak, aby byla úspěšná a děti v pohodě. A není to žádná bezpáteřní megera, jen prostě umí
Jenže ona je chtěla a miluje je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jsem psala, já bych ji chtěla
postaráme se.
Ale to bys blbě vypadala před okolím co