Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud nepoužíváš ochranu (a přerušovaný styk žádnou pořádnou ochranou není), tak těhotná být klidně můžeš.
@nozu @Vladusxx A kdyby zakladatelka měla chráněný styk (např. HA), napsaly byste, že těhotná není? Já se domnívám, že nikdo odpovědný by nenapsal, že těhotná není.
@Luboš P píše: Více
Pokud by brala HA, tak by neměla ovulaci. U ní je stupeň ochrany opravdu vysoký. Pokud je užívána správně.
Vysoká teplota vypovídá o tom, že ovulace proběhla, pokud je zvýšená 18 a více dní, s velkou pravděpodobností značí těhotenství, ale to už ukáže i test. Záleží také jakou teplotu máš před ovulací. 37,9 spíš značí nějaké nachlazení, to už je hodně vysoká teplota
Udělej si test, nic jiného nevymyslíš.
@Anonymní píše: Více
Pokud ovulace proběhla kolem toho 15DC jak píšeš tak může být ještě brzo..zvlášť z odpolední moči…počkala bych 14 dní od té ovulace a pak už by z ranní moči měl být test už spolehlivý. Případně krev..tam je to nejjistejsi
@Luboš P píše: Více
tam je ale šance na otěhotnění téměř mizivá narozdíl od nechráněného styku v době ovulace…
@Anonymní píše: Více
Opakuj ho znovu třeba dva az čtyři dny.
Ahojky, Čekám menstruaci jsem 26dc a mívám cykly 26-29dni ovulaci sem měla dle hlenu okolo 15dc a v ten den jsem měla přerušovaný styk, včera jsem měla bazální teplotu 36.9 a dneska ráno 37.2.. A na druhým digitalu 37.9,Už 2dny mě v průběhu dne bolí levá strana (vaječník) jinak nic víc, prsa zatím vůbec tentokrát, 🤷🏼je možné že jsem těhotná? 🤷🏼