Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravím všechny přítomné, měl bych na Vás takový trochu ošemetný dotaz.
Nebudu Vás zatěžovat podrobnostmi,ale jen pro vysvětlení…Mám již delší dobu jednu sexuální partnerku, a to jen v tomto slova smyslu. Vyhovuje nám společný sex, o společném soužití či partnerství jsme zatím neuvažovali. Přesto se mi zdá, že její názor se změnil a ona touží si mě k sobě připoutat a evidentně všemi možnými prostředky. Při sexu používám velmi důsledně prezervativ, nicméně naposledy se stalo, že má partnerka si namáčela prst do prezervativu plného ejakulátu a ten si pak v rámci prý autoerotiky strkala hluboko do pochvy. Děsí mě představa, že by takto otěhotněla a já se stal tímto způsobem otcem.
![]()
Já vím, že teoreticky takovéto otěhotnění možné je, ale jak je tomu v praxi? Stačí takovéto množství spermatu k oplodnění? Setkali jste se ve své praxi někdy s takto vzniklým těhotenstvím? Partnerka neužívá prášky a já nevím, zdá měla ono plodné období či ne. Omlouvám se, za dlouhý příspěvek, ale doufám, že chápete moji obavu. Děkuji Vám za odpověď.
![]()
No ty bláho ![]()
Tak teoreticky by to i stačit mohlo. Pokud nechceš být otcem, přestaň s ní spát. Nebo jí nedávej prezervativ do ruky, rychle zničit a jít se umýt. ![]()
Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:30
ano takto otěhotnět jistě lze a doporučuji si vážně promluvit o vašem vztahu, protože pokud máte každý jiný názor na vaši společnou budoucnost nemuselo by to dobře dopadnout.
Hledala bych ji partnerku,tahle si tě chce asi udržet pomocí dítětě ![]()
Jen tak mimo, já si nějak sama neumím představit, že některá slečna krade prezervativy a maže si spermie sama na čípek, to je prostě úlet
![]()
To musí být fakt zoufalá..
Souhlasím tady s holkama a pokud se na ní nechceš vykašlat (což by bylo nejrozumnější), tak i ty kondomy si kupuj sám, aby ti je nepropíchla ![]()
Teda, spíš si je hlídej ![]()
Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:41
Ano, bohužel i tímto způsobem lze otěhotnět. Jako člověk, který pracuje ve zdravotnictví - konkrétně v porodnictví, jsem za svoji praxi vyslechla už různé způsoby otěhotnění žen.. Přidávám se k názoru okamžitě změnit partnerku. Možná po ukončení vašeho vztahu na Tebe bude zkoušet, že je těhotná apod. a hrát na city, aby Tě neztratila, ale těhotenství se dá zjistit i věrohodněji než jen půjčením počůraného papírku s dvěmi čárkami od její kamarádky, která opravdu je nebo byla těhotná..
holky nedělá si zase někdo PR . . L , tohle přece nemůže normální chlap napsat a ptát se jestli to stačí-jak říkal Polívka v dědictví „nečteš-nevíš“, kdyby se na to ptal někdo před 20.ti lety, kdy si to neměl kde přečíst-zcela chápu
K-a-č-i-k píše:
Souhlasím tady s holkama a pokud se na ní nechceš vykašlat (což by bylo nejrozumnější), tak i ty kondomy si kupuj sám, aby ti je nepropíchla
Teda, spíš si je hlídejPříspěvek upraven 27.09.11 v 09:41
Fakt jsem se od srdce zasmála,neumím si představit ženskou která schválně propichuje kondomy ![]()
Lucifírek píše:
Ano, bohužel i tímto způsobem lze otěhotnět. Jako člověk, který pracuje ve zdravotnictví - konkrétně v porodnictví, jsem za svoji praxi vyslechla už různé způsoby otěhotnění žen.. Přidávám se k názoru okamžitě změnit partnerku. Možná po ukončení vašeho vztahu na Tebe bude zkoušet, že je těhotná apod. a hrát na city, aby Tě neztratila, ale těhotenství se dá zjistit i věrohodněji než jen půjčením počůraného papírku s dvěmi čárkami od její kamarádky, která opravdu je nebo byla těhotná..
povídej, ty příběhy by mě fakt zajímaly, já na toto teda moc fantazii nemám ![]()
Anonymní píše:
holky nedělá si zase někdo PR . . L , tohle přece nemůže normální chlap napsat a ptát se jestli to stačí-jak říkal Polívka v dědictví „nečteš-nevíš“, kdyby se na to ptal někdo před 20.ti lety, kdy si to neměl kde přečíst-zcela chápu
a když jo, tak co??? Však jsme mu zatím všechny věcně odpověděly tak ať si to přebere, zatím tady žádná velká sranda není,ale možná přijde pokud se PA rozepíše ![]()
No to musí být hodně zoufalá,ale nadruhou stranu asi ti tím chce dát i najevo,že tě miluje a bojí se,že o tebe příjde a ráda by stebou začla jak píše mít vážnej vztah.Každopádně pokud ty o to zájem nemáš je jediná možnost a to ta tenhle vztah ukončit dokud není pozdě.Stejnak pokud by jsi jednou na neléhani přistoupil nebo ona takhle podle otěhotněla Váš vztah by skončil!!! Takže v zájmu né jen tvém,ale zodpovědně i jejím by jsi to měl skoncovat.Další věc je ta,že ona bude jistě velmi nevyzrálá pokud dělá takové hlouposti a ani si nedovade představit co to všechno obnáší být matkou.
Ahoj,
otěhotně může určitě, takže pokud se nechceš stát v brzké budoucnosti otcem, změň partnerku nebo si sakra dobře hlídej kondomy (použité i nepoužité).
Jinak holky, důvodů proč to slečna dělá, může být spousta a nemusí to láska a strach ze stráty. Už jsem zažila, že si slečna uhnala dítě, protože prostě chtěla dítě i s chlapem a on byl první na kterého natrefila. Láska v tom asi moc nebyla, spíš zoufalství. A těchto příběhů jsem už slyšla víc.