Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Při každém nechráněném styku je možné otěhotnět. I pilulka po není stoprocentní. A může ti cyklus pěkně rozházet.
Pokud se na mimco necítíš, tak se chraň.
„…ale byla chuť a znáte to.“…ne to fakt neznám!
ctyri dny po styku bude kazdej test negativni.....sance na tehotenstvi je, ale rekla bych že opravdu mizivá..
ne nezmám to, v 19 jsem opravdu nechráněným sexem neriskovala. Šance je minimální, ale je tam. Příště se raději chraň, když se na miminko necítíš.
Těhotenský test se dělá až když menstruace vynechá. I kdybys z toho styku otěhotněla (a že ta šance tam je
), tak by ti to test ještě neukázal ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
jelikož je mi čerstvě 19, tak se ještě necítím na to mít miminko. 14.6. jsem měla nechráněný sex, moc často takto neriskuju,ale byla chuť a znáte to.Přítel se do mě neudělal, ale měla jsem den předtím zrovna ovulaci. Do 35 hodin od styku jsem si vzala Escapelle. Dnes 18.6. jsem si dělala těhu test (vím, že je to nejspíš brzo, ale musela sem si ho udělat). Vyšel tedy negativně. Mesntruaci čekám za 9 dní. Tak se chci zeptat zda může být nějaká šance, že můžu být těhotná?
Ne to fakt neznám. Kdyby blbost nadnášela…
![]()
Taky to neznám
Šance na otěhotnění je mizivá a test by teď i při úspěšném početí byl negativní! Pokud se na miminko necítíš, tak se pořádně chraňte. Přerušovaná soulož je taky „docela“ spolehlivá, obzvlášť pokud jsi s jistotou po ovulaci. Ale pokud mimčo nepřipadá v úvahu, tak se chraňte lepšími metodami! Jo a tablety po nechráněném styku můžou hrozně rozvrátit cyklus. Takže pokud to nedostaneš v termínu, ještě nepanikař. ![]()
doufám, že jsi troll, tak vypatlaný nemůže být nikdo, doufám
Tehotna nejspis nejsi.byla bych v klidu.a priste se radsi chran.
Sice chápu, že máš chuť, ale holky, co tady píšou, mají pravdu. Tuhle se semnou, chtěl taky přítel vyspat bez ochrany, taky byla chuť (oboustranná), ale jasně jsem mu řekla, že se na mimčo ještě necítím. A pokud se na něho opravdu necítíš, tak určitě používejte ochranu !!!
Tak teď jsem zavzpomínala na mladá léta. Bylo mi taky nějakých 19, vyjeli jsme si na motorce, zastavili v lese na krásném místě, roztáhli deku, romantika jako prase a já si najednou uvědomila, že jsem si ráno zapomněla vzít prášek. Tak jsme zase vše sbalili a jelo se domů…
Těhotná nejspíš nebudeš, ale začni se chránit, chuť se dá zvládnout a ty nervy za těch pár minut fakt nestojí. A jinak test má cenu nejdříve 9 dní po nechráněném styku a i tak to může být falešně negativní.
Dnes jsme se zrovna bavily s kamaradkami, kdy je vhodny vek zacit se „sexualni vychovou“…no, kdyz to ctu, asi zacnu u sveho triletaka, snad mu do 19 vtlucu do hlavy, ze „byla chut, znate to“ je fakt hloupy napad.
K dotazu - sance je minimalni, bych rekla hodne se blizici 0, nicmene nejaka minimalni tam…ale na testovani je opravdu brzo…snad se z toho poucis
Ahoj
Přítel se do mě neudělal, ale měla jsem den předtím zrovna ovulaci. Do 35 hodin od styku jsem si vzala Escapelle. Dnes 18.6. jsem si dělala těhu test (vím, že je to nejspíš brzo, ale musela sem si ho udělat). Vyšel tedy negativně. Mesntruaci čekám za 9 dní. Tak se chci zeptat zda může být nějaká šance, že můžu být těhotná?
jelikož je mi čerstvě 19, tak se ještě necítím na to mít miminko. 14.6. jsem měla nechráněný sex, moc často takto neriskuju, ale byla chuť a znáte to.