Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Fotka je absolutně nevhodná. Neumíš ji oříznut tak, aby byl vidět pouze, dle mého názoru, absces
. Stáhni si třeba Pixlr editor. Na tohle si dej třeba octanovou mast a uvidíš. Pokud máš obavy z něčeho vážnějšího, neptej se na webu, místo toho kontaktuj některého ze svých lékařů. S tímto dle mého názoru stačí PL.
@admin já bych řekla, že nešlo o červenou kůži, ale o ten pupínek nebo co to bylo. Což je něco jiného než v názvu. Teď je to celé divné, ta diskuse.
Zdravím, nemůže být jen podrážděné bradavkou, nějakou námahou, zátěží? Foto jsem neviděla. Nebo dehydratovaná kůže? Pak bych doporučovala Dermozoil. Základ je nepanikařit.
@vokishka píše: Více
Tak vypadalo to jako zanícený podkožní beďar, zarostlý chlup + hnis.
Mně pomohla octanová mast i na bouličky v podpaží. Doporučila mi to moje PL a bylo po problému.
Od prsou to nebylo. Spíš agresivní kosmetika. Shodou okolností jsem byla zrovna včera na mamografu a překvapilo mě, že výsledek byl během pár hodin, což na tomtéž místě nebyl standard.
@krecik.dzungarsky píše: Více
No to jo, ale fotku vidělo pár lidí. A teď je to z názvu jen červená kůže, což je něco jiného, než bylo na fotce.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Když se tady někomu zdála nevhodná fotka tak jsem to sundala nevím jak smazat diskuzi člověk nemůže nikam už dát ani dotaz… hezký den ![]()
@Evuliiikkk píše: Více
Vzdyt ti psali, ze ji mas oriznout. A ja resim, ze to @admin blbě prejmenoval.
@vokishka píše: Více
Pardon, foto jsem již neviděla a v prvním popisku není zřejmé, zda šlo o pupínek, bouli, či něco podobného.
Děkuji za upozornění, opravím.
Eliška ![]()
Ahoj holky může mi někdo poradit co to může být mám. pod prsem něco červené a bolí. to spíš to mám jakoby teplé. Doufám že to není to čeho se nejvíc obávám…