Nehormonální antikoncepce? Pharmatex?

1322
30.1.12 15:26

Nehormonální antikoncepce? Pharmatex?

Dobrý den, vím, že je tu více diskusí na toto téma, ale stejně jsem se nic nedozvěděla. Takže znovu :) Kdo máte nehormonální tělísko a nebo antikoncepci Pharmatex, jste spokojené? A kolik asi stojí? Dívala jsem se na net na krém Pharmatex přes 200 Kč, ale na kolik tj použití? Je to opravdu spolehlivé? HA už opravdu nechci. Všem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
30.1.12 15:31

Pharmatex krém je na 10 použití. Spolehlivé to je, ale musí se důsledně dodržovat návod k použití a samozřejmě ta spolehlivost není až tak vysoká jako u HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 15:52

Pharmatex mi nevyhovoval, krému bylo hrozbně moc, globule bylo míň, ale zase dost štípalo.
S tělískem zkušenost nemám, nějak se mi to příčí. Teď mám čerstvě po ms a budem testovat femcap se spermicidem contragel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.1.12 16:00

A to je co? Nehormonální gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
30.1.12 16:02

Já měla Pharmatex jako globule, je to vlastně spermicidní látka, používali jsme ji v kombinaci s kondomem jako jistotu, ale nakonec jsem měla pořád mykozy a záněty a gynekolog říkal, že mi ty globule narušili přirozené početí, takže bych to asi nepoužívala dlouhodobě.

• Citovat
  • Upravit
31594
30.1.12 16:03

Femcap, je bariérová antikoncepce, je to jako pesar, ale nemusí se uvnitř nic měřit. Contragel je průsvitný gel - spermicid, budu ho přidávat v plodných dnech jako pojistku. V Čechách se nedostane.
Na femcap koukni na pesar.unas.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.1.12 16:06

mám stejnou zkušenost jako Gladys. Hrozně to štípalo a pak pálilo. Teda ty globule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
30.1.12 16:33

ahojte..

gladys. a jsi spokojena?bez nehody???premyslim,taky prave na d necim bez hormonu a toto se mi libi,divala jsem se na postup zavadeni..ja to nechapu :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: ja nevim kde mam cipek :jazyk: boze..

jinak pharmatex,pouzivame globule,uz prestaly stipat..ale moc jim neverim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 16:35

No říkám, mám po ms, testování proběhne v nejbližší době :jazyk: Já snad pak založím diskuzi, jaký to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
30.1.12 16:56

gladys. :o))) takze este neni uplne odzkusene???nevim,proc jsem mela pocit,ze nejmin 2roky uz pouzivas:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 17:00

Prd, používám menstruační kalíšek, ten už dýl, možná jsem to v nějaké diskuzi přirovnávala kvůli zavádění. A někdo jiný psal, že používá a prý dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
30.1.12 17:11

ja budu mit problem s tim najitim cipku,asi tu vypadam jako blbka.. :lol: :lol: :lol: :lol: ale ted beze srandy..ja tam mam jen maso…proste nic,co pripomina nos.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to psali v tom manualu :lol: :lol: se tu rezu u pocitace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.1.12 17:18

No po dvou porodech nos nečekej :mrgreen: Si představ, jak by vypadal tvůj nos, kdybys jím vytlačila ty dva nezbedy :andel:
Jaký jsi den cyklu a z kolika? Můžeš mít zrovna před ms či ovu, to pak tam toho čípku moc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.1.12 17:20

My pharmatex používali asi rok, obojí, mně osobně vyhovovaly víc globule, bylo toho míň a neteklo to ze mě ještě druhý den, ale manžílek zas radši krém, u toho se nemuselo čekat až se rozpustí. Ale celkově spokojenost, on si liboval že to pěkně klouže a já za celou dobu neměla jedinnou mykozu, mělo to lehce desinfekční účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.1.12 17:43

Já mám nehormonální tělísko, ze začátku jsem si říkala, že je to antikoncepce našich matek, ale jelikož jsem již také nechtěla brát hormony a Mirena není až zas taková -zázrak- /informace od známého gynekologa/, mám nehormonální tělísko a naprostá spokojenost. Žádné bolesti, zvýšené krvácení při menzes, jediný problém měsíční špinění po zavedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí