Nejhlučnější hračka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
30.4.17 09:59
@Šarlota4 píše:
Uz ted ty zname lituji :mrgreen:

Vezmem aspoň čtyři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.4.17 09:59

@Šarlota4 já jsem slepon, ale ted se na to zaměřím ;) ty rybičky máme taky, vtíravá písnička, ale dá se to přežít, hrajou vždycky tak dvě kola, než se u toho pohádají a já to schovám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.4.17 10:00

Mluvící sekačka na trávu, tahle, rachtá a do toho ještě vyřvává hesla jako „Sekáme, sekáme trávník!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.4.17 10:02

@lukresia ja mam jen jedno, tak musim taky chytat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.4.17 10:03

@Tamtama :lol: to mi prijde roztomile :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.4.17 10:08
@Šarlota4 píše:
@Tamtama :lol: to mi prijde roztomile :D :D

jo, je roztomilá.. než otevře hubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.4.17 10:55

Nejhorší jsou ty, co nejdou vypnout a musíš si vyslechnout celý song :D :D

• Citovat
  • Upravit
24798
30.4.17 10:57

Velké popelářské auto od Leny rozjeté na plné pecky po linu.
Nedokážu si představit třeba laminátovou podlahu, to by se mi nejspíš rozskočily bubínky.

Ale řehtačka jako „odplata“ mi přijde dobrá :mrgreen:
Taky obyčejná „fotbalová“ píšťalka má dost grády. A tříletá nezná míru, ta do toho bude fučet vší silou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.4.17 11:09

My máme policejní motorku se sirénou, u které nejde nastavit hlasitost, to houkání je fakt příšerný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
30.4.17 11:22

Takova ta pistalka, kterou ma rozhodci. Kdyz do toho zacnou oba foukat (kazdy ma svou), tak ti az v usich piska. Neni nahodou, ze jsem je omylem vyhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
30.4.17 11:24

Jo a ja jsem si sama nabehla. Detem jsem koupila slapaci klavir na zem. Vypada to jak koberec, decko po tom skace a ono to rve jak blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.4.17 11:30

Synek (5let) dostal na minule Vánoce od tchyně bubny - ale žádnej detskej bublinek, proste regulérní sadu… :zed: udělala to naschvál..

Občas si přivede domu kamarády, jednoho posadi k pianu, další dostane flétnu, někdo harmoniku, mladej k bubnum a spustí všichni naráz.
Si pak říkám: smradi malý, mate štěstí, ze nejsme v paneláku :mrgreen: :mrgreen: to by vás sousedi vynesli v zubech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.4.17 12:18

Taky me napadla rehtacka to je des.hned zabavuji kdyz to vytahnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
30.4.17 12:33

Ještě je dobrá obyčejná foukací harmonika. Náš mlaďas dostal před pár lety takovou obyč dětskou od švagrové k Vánocům a pořád je v kurzu bohužel. :zed: :zed: :zed: Jako bonus navíc jsme pořídili štěně a když prcek hraje na harmoniku, psisko vyje jak prdlé. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6776
30.4.17 12:59

@Šarlota4 To máme taky, koupili jsme to v Polsku. Vážně hrozný zvuk a navíc ty rybičky nejdou skoro vůbec lovit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný