Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vyhlašuji konkurz na nejhlučnější hračku
O co jde? Minulý týden u nás byli na návštěvě známí a dovezli našim dětem mimo jiné naprosto příšerně uřvané trumpetky, přes které není slyšet vlastního slova. No a my bysme je chtěli na příští návštěvě trumfnout
Mají 3letou holčičku. Poradíte?
![]()
Nějaký větší xylofon ![]()
dostala jsem jako dítě, asi třikrát jsem do něj bouchla a hned mi ho naši zabavili. Ségra ho vytáhla pro dceru a taky ho zase rychle uklízela ![]()
@Koty píše:
Vyhlašuji konkurz na nejhlučnější hračkuO co jde? Minulý týden u nás byli na návštěvě známí a dovezli našim dětem mimo jiné naprosto příšerně uřvané trumpetky, přes které není slyšet vlastního slova. No a my bysme je chtěli na příští návštěvě trumfnout
![]()
![]()
Bouchni krtka
Rve to strasne nahlas a nema regulaci zvuku. Doporucuju ![]()
Ale to he zbytecne drahy
Budu sledovat ![]()
@Koty píše:
Vyhlašuji konkurz na nejhlučnější hračkuO co jde? Minulý týden u nás byli na návštěvě známí a dovezli našim dětem mimo jiné naprosto příšerně uřvané trumpetky, přes které není slyšet vlastního slova. No a my bysme je chtěli na příští návštěvě trumfnout
![]()
![]()
no, my ze srandy říkáme, že bubínky a trumpetky se dávají dětem nepřátel
Ber s nadsázkou. Ještě jsou dobré hračky, které vydávají různé zvuky a písničky. Měli jsme takovou kachnu, když se zmáčkla, furt mlela nebo zpívala, děsně otravnou melodii…„ztratily“ se jí baterky ![]()
@Baba píše:
Bouchni krtkaRve to strasne nahlas a nema regulaci zvuku. Doporucuju
Ale to he zbytecne drahyBudu sledovat
Pošleš mi prosím odkaz? Na mě vyjíždí jen Chytni krtka ![]()
Máme několik hlučných hraček, nevadí mi žádná, většinou jde o nějaké figurky co zpívají písničky, brácha mi od narození holek vyhrožuje, že koupí bubínky, ale ještě nesebral odvahu ![]()
Pitomá plastová dráha na kuličky! Grrr. Bubinek, zatloukaci dřevěné kolicky, píšťalky
@pe-terka píše:
no, my ze srandy říkáme, že bubínky a trumpetky se dávají dětem nepřátelBer s nadsázkou. Ještě jsou dobré hračky, které vydávají různé zvuky a písničky. Měli jsme takovou kachnu, když se zmáčkla, furt mlela nebo zpívala, děsně otravnou melodii…„ztratily“ se jí baterky
No však jsme jim několikrát řekli, že nás vůůůbec nemají rádi
Mně napadly třeba nějaký činely, aby byla odplata adekvátní ![]()
Drevena rechtačka. Stoji to 50kc a kraval to dela, navic hrozne neprijemny. Nicmene ja ji teda koupila sama ![]()
@Šarlota4 píše:
Drevena rechtačka. Stoji to 50kc a kraval to dela, navic hrozne neprijemny. Nicmene ja ji teda koupila sama
Supeeer ![]()
@Šarlota4 jéé na řechtačky jsem zapoměla, měla jsem ji jako malá, mamka nadávala, musím jednu z nostalgie taky sehnat ![]()
Pak mame jeste rybicky co se chytaji na prut a to kolo se pod nimi toci. T hracka se ve starsim provedeni prodavala uz kdyz jsem byla mala. Zvuk hroznej, rve to jak krava jeste necistej sumivej, vysokej zvuk. Privezla to tchyne ![]()
@lukresia no prave. V hrackarstvi meli ruzovou, tak ji moje dvouletacka hrozne chtela. No sem blba a povolila jsem ![]()
@lukresia jinak ji maji vsude v te drevene sekci i v ruznych barvach.