Nejít na PCR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15422
16.3.22 11:19
@Anonymní píše:
Ja vim ze karantena neni, nejsem v karantene. Ale hygiena chtela po nem vyplnit kontakty, ktere posle na testy… takze pripadny pozit.pcr by me hodil do izolace.

Hygiena už nikoho na testy neposílá. Dostaneš pouze upozornění, že máš sledovat zdravotní stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17352
16.3.22 12:59
@j.a.n.i1 píše:
Vždyť karanténa už je minimálně 14 dnů zrušená, tak a) čím zahlcené a za b) na co by se měli snažit přijít?

Hygiena neřeší jen covid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
16.3.22 14:09
@azaleila píše:
Hygiena neřeší jen covid…

Což nic nemeni na tom, ze covid aktuálně neresi, chripkova ani jina epidemie neni, takze prakticky maji k reseni navic akorat prichazejici ukrajince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.22 17:55

A jeste se zeptam, myslite ze kdyz jsem do ted negativni, tak uz to od nej nechytim? Mam pocit lehkeho nachlazeni, i syn kasle ale oba mame stale negativni testy. Manzel se nakazil v praci min. tyden. Jsem 3krat ocko, i kdyz to roli zrejme jiz nehraje.

• Citovat
  • Upravit
65222
16.3.22 18:03
@Anonymní píše:
A jeste se zeptam, myslite ze kdyz jsem do ted negativni, tak uz to od nej nechytim? Mam pocit lehkeho nachlazeni, i syn kasle ale oba mame stale negativni testy. Manzel se nakazil v praci min. tyden. Jsem 3krat ocko, i kdyz to roli zrejme jiz nehraje.

tak hromada lidí má antigen negativní a PCR pozitivní, zvlášt, když máte příznaky. Jestli nechceš chodit, nechod, ani syn. ALe měli byste zůstat doma těch sedm dní od příznanků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24178
16.3.22 18:36
@Anonymní píše:

Dítě první příznaky v sobotu, test v neděli, zbytek rodiny lehl dnes, ve středu. Takže klidne ještě můžeš byt pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.22 06:43
@Anonymní píše:

Já se od manžela nakazila 8. den (respektive 8. den po jeho pozitivním PCR se mi objevili příznaky), své kontakty jsem nakazila prokazatelně ještě před propuknutím příznaků :nevim: Takže je to hodně nevyzpytatelné. Plus omicron na testy (antigenní i PCR) reaguje zvláštně, mám zkušenost jak s tím, že byl antigen pozitivní a PCR negativní, tak obráceně. Prostě jestli jsi nachcípaná, dodržuj izolaci a tečka, víc vědět nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí