Kam se podělo očkování?

Soft Drink
6.3.22 11:10

Kam se podělo očkování?

Ahoj holky.
Nebudu se tu dlouze a pracně vypisovat, jak mě zasáhla válka. Jsem v kontaktu s mnoha Ukrajinci v zaměstnání, tak to prožívám (s nimi) téměř autenicky. Čili tuto problematiku rozhodně NEPOPÍRÁM. Navíc, z míst bojů mám zhlédnuté nějaké video a strašný… :,( :,( - to na tyto stránky ale nepatří, tak přejděme k jiné věci…
COVID a očkování mizí z popředí médií, to nemůžeme nikdo z nás nesouhlasit. Jak se pro vás tyto záležitosti změnily, ovlivní to případnou vaší nerozhodnost k (dalšímu) očkování? Zachováváte opatrnost?
Já osobně COVID neprodělal, mí blízcí ano, ale neměli vážný průběh, a tak ohledně další dávky mi vyvstávají otazníky.
Máte někdo podobný názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
6.3.22 11:19
@Soft Drink píše:
Ahoj holky.
Nebudu se tu dlouze a pracně vypisovat, jak mě zasáhla válka. Jsem v kontaktu s mnoha Ukrajinci v zaměstnání, tak to prožívám (s nimi) téměř autenicky. Čili tuto problematiku rozhodně NEPOPÍRÁM. Navíc, z míst bojů mám zhlédnuté nějaké video a strašný… :,( :,( - to na tyto stránky ale nepatří, tak přejděme k jiné věci…
COVID a očkování mizí z popředí médií, to nemůžeme nikdo z nás nesouhlasit. Jak se pro vás tyto záležitosti změnily, ovlivní to případnou vaší nerozhodnost k (dalšímu) očkování? Zachováváte opatrnost?
Já osobně COVID neprodělal, mí blízcí ano, ale neměli vážný průběh, a tak ohledně další dávky mi vyvstávají otazníky.
Máte někdo podobný názor?

Ano, mám ten pocit, že covid je pasé. Dřív se začínalo čísly nemocných, teď je info o Ukrajině. Já si dál myji ruce, nosím do busu a obchodu roušku, mám tři dávky, kovid jsem neměla, ač jsem byla v rizikovém kontaktu. Naše dítě nenó očkované a taky kovid nikdy nevyšťourali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
6.3.22 11:21

Vse jde podle planu…. 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soft Drink
6.3.22 11:24

@Ketris???

• Citovat
  • Upravit
8764
6.3.22 11:32

Covid nezmizel, pořád tu je, jen válka je teď nebezpečnější, důležitější, víc zajímavá… my jsme se ckcidu vyhybali celé dva roky, chytli jsme ho až teď, i před 3 očkování a průběh teda fakt nic moc, problémy mám i teď, pořád.. No nevím, jak bych dopadla nebýt těch očkování.. takže ani to, že se teď o covidu nepíše, bych nebrala jako fakt, že covid zmizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.22 11:35

Kdo chtěl, ten se očkoval, kdo nechce, ten se stejně nenechá, promořený jsme víc než solidně. Je logický, že téma upadá, navíc, když jsou tu palčivější problémy…

• Citovat
  • Upravit
15265
6.3.22 11:43

Covid už nikoho nezajímá, kdo chce očkovat se může. Mám dvě dávky, třetí jedine v případě, že bych to potřebovala k fungování v běžném životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
6.3.22 11:53

Taky mám pocit, že jak začala válka bylo covidu konec. Já očkovaná nejsem, měla jsem to v plánu, pokud by to bylo na léto třeba k cestování. Jestli už to nikoho nebude zajímat, tak se očkovat nenechám. Nicméně se vůbec nezlobím, pokud tomu šílenství bude konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.22 11:58

Nejsem očkovaná, nevím o tom, ze bych kovid prodělala, přitom jsem pracovala s lidma, denně zavřená v autě bez rousek a nic. Ted mi to přitáhl syn ze školy, žádnou izolaci jsme neřešili, chytil to akorát druhý syn, asi proto, ze spolu spí v pokoji, ja po synovi dojedla i jídlo, nic jsem po něm nedezinfikovala, jen jsme dodrzeli karantenu. No ani tak jsem to nechytla, partner a třetí syn taky ne. Moji očkování rodiče to chytili 2×, na třetí davku už taky nejdou. V obchodech jsou teď exoti ti, co ty roušky nosí, nikdo nic neřeší :nevim: neříkám, ze jsem z toho neměla obavy, jsem vděčná ze to mou rodinu nezasahlo, ale do očkování bych nešla, ani kdyby mi za to zaplatili. Pohybuju se v bubline lidí, kde po očkování nastaly komplikace a taky pár úmrtí po očkování. Na kovid neumrel nikdo koho znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.3.22 11:58

Loni se touhle dobou při stejných číslech zavíraly školy, hospody..prostě panika. A najednou nic. Divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.3.22 12:00
@Soft Drink píše:
Ahoj holky.
Máte někdo podobný názor?

Končně snad přijde široká veřejnost na to, že se dá žít i bez věčně propíraného covidu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
6.3.22 12:01

Kam zmizelo? Sem. Teď se nejede covid, teď se jede Ukrajina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.3.22 12:01

Covidu byl konec, i když se řešily americké volby. To se žít chvilku bez něj dalo, pak nebyla jiná senzace, tak zase covid. Že ho ale vystřídala válka, je prů. ser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.3.22 12:02
@Kockazvysocan píše:
Končně snad přijde široká veřejnost na to, že se dá žít i bez věčně propíraného covidu. :zed:

Jenomže teď leze Ukrajina do všeho. Je mi to líto, co se děje, ale třeba předávání Lvů už na mě bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.3.22 12:05
@Russet píše:
Jenomže teď leze Ukrajina do všeho. Je mi to líto, co se děje, ale třeba předávání Lvů už na mě bylo moc.

neviděla jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+