Covid křeče

Anonymní
4.3.22 18:11

Covid křeče

Dobrý den chtela bych se zeptat ohledně křečí u covidu. Pred tremi dny sem byla pozitivně testována, první den nesmirna bolest šije a hlavy, zvracení, druhý den bolest rukou a nohou( po ibalginu bolest pryč), třetí den( rano bolest v krku, nyní zcela pryč), bolest na hrudi, pri nejake mensi namaze si musim vždy odpočinout protože pak hůř zvladam dýchat. Žádný kašel nemam. Co me ale zaráží, že z niceho nic mam takový „křeče“, nevim jak to nazvat, ale jakoby že se mi to uvnitr treba ruky - „stáhne“( tak nejak stejne jako kdyz začiná křeč) a když chodim tak to samý i v nohách. Měla jste to nekterá? a co vam na to pomohlo? dekuji za odpovedi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22903
4.3.22 18:22

Zkus pít magnesii a brát hořčík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.3.22 18:27

Ano já, týden jsem měla ukrutný křeče jak v nohách tak v rukách. Nemohla jsem ani spát. Pomohl hořčík a v lékárně mi na to dali ještě B komplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 18:50
@lucynka25 píše:
Zkus pít magnesii a brát hořčík

to pravě piju od zacatku tu magnesku, a do toho piju treba i hermankovy čaj. ale horčik ten mam v magnesii tak nevim proč ty „křeče“ :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.22 18:55
@marinka5 píše:
Ano já, týden jsem měla ukrutný křeče jak v nohách tak v rukách. Nemohla jsem ani spát. Pomohl hořčík a v lékárně mi na to dali ještě B komplex

no horcik mam v te magnesii, a doma sem našla B komplex forte od značky Maxi vita, jenže tim že leky a jakekoliv tobolky prostě nepouzivam, tak nevim jak spravně zkombinovat. beru stoptussin 3 x denne, ibalgin 1 x denne, a vincentku rano pred jidlem.
Tyhle vitaminy muzu brat proste kdykoliv chci ikdyz beru ty ostatni leky? nerada bych si uhnala neco dalsiho :lol: :lol: :lol: tohle uz mi stačí😆

• Citovat
  • Upravit
10486
4.3.22 19:13
@Anonymní píše:
no horcik mam v te magnesii, a doma sem našla B komplex forte od značky Maxi vita, jenže tim že leky a jakekoliv tobolky prostě nepouzivam, tak nevim jak spravně zkombinovat. beru stoptussin 3 x denne, ibalgin 1 x denne, a vincentku rano pred jidlem.
Tyhle vitaminy muzu brat proste kdykoliv chci ikdyz beru ty ostatni leky? nerada bych si uhnala neco dalsiho :lol: :lol: :lol: tohle uz mi stačí😆

Jj, to je jedno kdy. Jinak v magnézii hořčíku není tolik, já měla Magnosolv, ale ten je na předpis. Prostě něco silnějšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.3.22 07:47

Mám taky aktuálně covid a škubou mi svaly, mám tu Magnosolv - jen na předpis - a snad to bude lepší.
Poprvé mi to dělalo taky a navíc mi brnely končetiny, srovnalo se to po čase, ale chtělo to hodně překopat životosprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.3.22 07:58

@Malči mně na to brnění pomohl ten B komplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.3.22 11:27
@Malči píše:
Mám taky aktuálně covid a škubou mi svaly, mám tu Magnosolv - jen na předpis - a snad to bude lepší.
Poprvé mi to dělalo taky a navíc mi brnely končetiny, srovnalo se to po čase, ale chtělo to hodně překopat životosprávu.

Ahoj, mám stejný problém. Před dvěma týdny jsem mela covid, jeden den mě začala brnet ruka a noha a přešlo to v cukani svalu po celém těle (lýtka, stehna, ruce, kolem lopatek, břicho, i oko a brada). Beru hořčík, možná je to trochu lepší, ale úplně to nepřešlo. Jednou mě bolela ruka, jakoby se uvnitř stáhla, podobné křeči… Řešila jsi to nějak nebo to už přešlo? Jsem z toho nervózní a mam strach z nějaké nemoci (je to covidem? Nevím…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.3.22 11:36
@Pomka píše:
Ahoj, mám stejný problém. Před dvěma týdny jsem mela covid, jeden den mě začala brnet ruka a noha a přešlo to v cukani svalu po celém těle (lýtka, stehna, ruce, kolem lopatek, břicho, i oko a brada). Beru hořčík, možná je to trochu lepší, ale úplně to nepřešlo. Jednou mě bolela ruka, jakoby se uvnitř stáhla, podobné křeči… Řešila jsi to nějak nebo to už přešlo? Jsem z toho nervózní a mam strach z nějaké nemoci (je to covidem? Nevím…). [/citace/

Poprvé jsem byla i na neurologii, přímo latentí tetanii nepotvrdili, ale řekli, že tělo je po překonané nemoci náchylnější na stres a na různé podněty zvenčí a jen doporučili právě vitaminy a minerály. Postupně to ustávalo a dostavilo se to jen při silné menstruaci, kdy jsem třeba pořádně nejedla. Teď počítám, že to taky za nedlouho samo zmizí. Normálně jím a beru vitamíny, tak to není tak hrozné, jak poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.3.22 11:40

@Malči a za jak dlouho ti to ustavalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.3.22 12:43
@Pomka píše:
@Malči a za jak dlouho ti to ustavalo?

Jejda, no, bylo to asi od konce srpna do prosince/ledna. Záškuby akorát vystřídala velká bolest beder se zvýšenou teplotou, často kolem menstruace, dřív jsem to neznala. S tím se trápím pořád, ale je to naštěstí teď hlavně nárazově při angínách a nachlazeních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí