Antigenni testy

Anonymní
2.3.22 20:29

Antigenni testy

Dobry vecer, prosim pekne, jeste jsem nemela covid, dnes mne velmi boli hlava a klouby, tudiz jsem si udelala po obede prvni antigen, kde jsem videla nejakeho ducha, o dve hodiny pozdeji jsem zkusila druhy, tam mi vysla slabsi carka, tyto dva byly z nosu, vecer ve 20h jsem si udelala treti ze slin, kde jsou jiz viditelnejsi dve carky, mam to brat jako, ze jsou pozitivni? Zitra jsem se objednala na pcr test, jen jak rikam, zkusenost s covidem zatim zadnou nemam za celou dobu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24713
2.3.22 20:35

Je to pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65240
2.3.22 20:37

Jo, pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.22 20:39

@lucad77 dekuji za odpoved :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.22 20:39

@vokishka dekuji za odpoved :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.22 20:48

Ano, je pozitivní. Měla jsem to stejně a pcr vyšel pozitivní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.22 20:51

Anonymní take dekuji za nazor, uvidim zitra, mne moc trapi, ze mi vcera nic nebylo a byla jsem vcera v kontaktu s rizikovou osobou, mou babickou, budu mit ted vycitky a strach proto jsem to zde zalozila, nikdy jsem covid nemela a az dnes mne boli ta pitoma hlava…

• Citovat
  • Upravit
65240
2.3.22 20:54
@Anonymní píše:
Anonymní take dekuji za nazor, uvidim zitra, mne moc trapi, ze mi vcera nic nebylo a byla jsem vcera v kontaktu s rizikovou osobou, mou babickou, budu mit ted vycitky a strach proto jsem to zde zalozila, nikdy jsem covid nemela a az dnes mne boli ta pitoma hlava…

já tak byla den před příznaky s miminkem a dobrý, nenakazila jsem nikoho, kdo u nás ten den byl. Jen to potom chytil manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.22 20:56

@vokishka kez by to tak bylo, babicka ma uctyhodny vek 92 let, ale nemocne srdicko, hrozne se ted bojim abych ji neublizila nechtene :,(

• Citovat
  • Upravit
44197
2.3.22 21:04
@Anonymní píše:
Anonymní take dekuji za nazor, uvidim zitra, mne moc trapi, ze mi vcera nic nebylo a byla jsem vcera v kontaktu s rizikovou osobou, mou babickou, budu mit ted vycitky a strach proto jsem to zde zalozila, nikdy jsem covid nemela a az dnes mne boli ta pitoma hlava…

Pokud má dvě nebo tři dávky očkování, mělo by to být dobrý. Dcera bohužel taky nakazila babičku, která ji hlídala. V den hlídání měla covid test ještě negativní a dcera už měla covid v prosinci, tak jsem tomu testu věřila a dala ji k babičce, abych mohla do práce. Nepředpokládala jsem, že by mohla mít po tak krátké době znovu covid. Babička je očkovaná a průběh měla jen s lehkými příznaky.
Dcera(7 let) očkovaná není, taky lehký průběh, akorát si po tomto druhém covidu pravidelně stěžuje na bolest bříška, pokud to nepřestane, budeme to muset řešit. Je astmatik, při obou covidech se jí snažil rozjet kašel, ale léky tomu zabránily.

Držím pěsti, bude to v pořádku :kytka: Taky jsem z toho měla strach, ale dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.22 21:07

@Pears206 To mne mrzi :(, babicka neni ockovana, v jejim veku s tim, ze nema srdicko v poradku a nemuze jiz postoupit zadne zakroky ohledne srdicka, kdy ctyri roky zpet mela tezkou reakci na ockovani proti chripce, ji ockovani nebylo doporuceno, jelikoz by to nejspise nedopadlo dobre, s dcerkou drzim pesti, a ja se muzu jen modlit at to s babickou dobre dopadne :( nic jineho mi nezbyva asi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.22 21:10

I kdyz mi neni dobre, porad si rikam, ze treba vyjde pcr negativni, i kdyz ja vim, ze ta pravdepodobnost je ted tak 50 na 50, jedine ceho se opravdu bojim nejsem ja, ale to moje zlaticko, je posledni, kterou mam a moc si ji vazim… Dekuji vam vsem za odpovedi a i za podporu jste moc hodne… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
65240
2.3.22 21:48
@Anonymní píše:
I kdyz mi neni dobre, porad si rikam, ze treba vyjde pcr negativni, i kdyz ja vim, ze ta pravdepodobnost je ted tak 50 na 50, jedine ceho se opravdu bojim nejsem ja, ale to moje zlaticko, je posledni, kterou mam a moc si ji vazim… Dekuji vam vsem za odpovedi a i za podporu jste moc hodne… :kytka:

PCR klidne muze vyjit negativní. Mne vysel, pozitivni pet dni po antigenu. Prvni byl negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
2.3.22 22:28

Test je pozitivní. Neboj nemusíš ji nakazit. Manžel byl pozitivní na PCR a nikdo z rodiny, já se starším a tchany, jsme byli na PCR, tak jsme byli negativní a to jsme byli v denním kontaktu, neomezovali jsme se nijak.. jediné dceru testovala Dr. Antigenním a ten byl taky negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.22 22:54
@Anonymní píše:
I kdyz mi neni dobre, porad si rikam, ze treba vyjde pcr negativni, i kdyz ja vim, ze ta pravdepodobnost je ted tak 50 na 50, jedine ceho se opravdu bojim nejsem ja, ale to moje zlaticko, je posledni, kterou mam a moc si ji vazim… Dekuji vam vsem za odpovedi a i za podporu jste moc hodne… :kytka:

Přesně jak píše @vokishka. Dítěti při příznacích vyšel pcr negativni, ale všichni doma jsme měli pozitivní. Po 5ti dnech kdy už se na nikoho nevztahovala izolace a karanténa, měla malá pcr pozitivní, ale už bez příznaků :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA