Covid 8. Den

389
23.2.22 14:53

Covid 8. Den

Ahoj vsem, dneska mam 8 den covid. Prvni dva dny vysoke teploty pak se pridal prujem, trochu ryma a kasel a ztrata cichu. Nicmene od nedele jsem strasne unavena, porad bych jen lezela nebo spala. Chvilkama je to dobry a pak na me prijde takovy naval jakoby se mi udela divno a jsem slaba. Mel to nekdo z vas taky tak? Prujmu sem se zatim taky nezbavila. Mam strach, aby se to jeste nezvrtlo do nejakeho tezkeho stavu. Trpim panickymi atakami a uz nevim co je od covidu a co od psychiky. Dekuju za zkusenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76739
23.2.22 15:12

@Sophia.888 ta únava i to vše, co popisuješ je běžné, problém by byl, kdyby ses začala dusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.2.22 15:49

@stinga to ne, merim si saturaci obcas a mam ji od 94 do 97. Dycha se mi taky normalne jen citim takovy lechtani pod krkem a to me nuti kaslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
23.2.22 17:10

Můj průběh je jak přes kopírák. První dva dny skoro 40ky, pak lepší, zůstala jen únava a bolest svalů…to mám částečně pořád 😁 jinak pocity slabosti mám taky, tak je to asi normal, snad to přejde. Saturka mi lítá jenom večer, asi jako tobě…jak si lehnu… ale dýchá se mi dobře. Přes den mám 97-99

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.22 20:35

Tak se přidávám, dnes 7. den covidu a průjem také pořád plus nechuť k jídlu, do toho se mi někdy motá hlava a mám pocit, že se mi špatně dýchá. Saturaci nemám jak si změřit. Do toho mám pocit, jakoby mě trochu tlačilo na hrudi. Myslíte, že je to akutní? Je mi 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.22 20:42

Ja mam covid taky 7. den. U me horecky prvni dva dny 38-39, ale ty mivam casto i u jinych nemoci. Nejhorsi pro me byla bolest zad prvni 3 dny, 4. den zlepseni. Vcera se mi spustila ryma, dneska lepsi. Nebyt te bolesti zad nazacatku, tak to ani neresim. Jo a nemam chut na jidlo, coz je mozna pozitivni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA