Kdy mám čekat covid?

Anonymní
23.2.22 08:12

Kdy mám čekat covid?

Ahoj sdílím s detmi společnou domácnost s maminkou. Maminka ve čtvrtek měla silnou rýmu, v pátek slabě pozitivní test. V pondělí PCR pozitivní. Od neděle ji je zle. Kdy můžu s dětmi očekávat nějaké příznaky? Jediné co, tak občas zakaslu, ale to je spíše ze suchého vzduchu. Mám dvě dávky očkování Pfizer od léta.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24706
23.2.22 08:13

Nemusíte se nakazit vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
23.2.22 08:14

Většinou tak po 3dnech +-, ale taky to nemusíte chytit vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
23.2.22 08:16
@Anonymní píše:
Ahoj sdílím s detmi společnou domácnost s maminkou. Maminka ve čtvrtek měla silnou rýmu, v pátek slabě pozitivní test. V pondělí PCR pozitivní. Od neděle ji je zle. Kdy můžu s dětmi očekávat nějaké příznaky? Jediné co, tak občas zakaslu, ale to je spíše ze suchého vzduchu. Mám dvě dávky očkování Pfizer od léta.

dnes, zítra, za týden i víc, nebo nikdy - na to ti nikdo neodpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
23.2.22 08:26

My doma měli dva pozitivní a podle testů jsme to ostatní nechytili. Šlo o děcka takže nějaké extra izolace nebyla. Prostě jsme si řekli tak to chytíme všichni. Jeden den mi nebylo dobře, ale antigeny pořád negativní jinak mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
23.2.22 08:28

Manžel měl teploty tři dny, já nic, ani rýmu.

• Citovat
  • Upravit
6794
23.2.22 08:29

Ja mela v patek migrenu, v sobotu pozitivni test, synove a manzel meli prvni priznaky az v utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
23.2.22 08:30

To je o náhodě. Někdo to chytí a někdo ne. U nás měli Covid děti a my s manželem nic. A ve styku jsme byli samozřejmě nonstop :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.2.22 08:36

My si to doma předávali takhle…

První dcera - 10.2. příznaky, slabě pozitivní antigen, pozitivní PCR - dva dny horečka, pak rýma, spíš ucpanej nos

Já - 14.2. příznaky, antigeny negativní, 16.2. pozitivní PCR, dva dny teplota, trochu rýma, dvě dávky Pfizeru, naposled v červenci

Druhá dcera - 18.2. příznaky, jasně pozitivní antigen, 19.2. pozitivní PCR, jeden den teplota, jinak nic

Manžel - 19.2. příznaky, 20.2. pozitivní PCR, příznaky únava, trochu rýma, trochu kašel, ale nic závažného, dvě dávky Moderny, naposled v červenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
23.2.22 08:39

Syn příznaky a pozitivní PCR.. Já příznaky druhý den večer. Chlap první příznaky přesně za týden. A Antigeny všichni negativní. Měli jsme plivací i šťourací :mrgreen: PCR pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
23.2.22 08:39

Já čekám už týden, až to na mě dítě naprska a pořád nic:)
Dítě 2 dny horečka, únava, od té doby jen slabnouci kašel. Já mám 3 dávky očko (dokonce mix) a sice za každým škrábání v krku vidím covid, ale asi to preziju zase bez:) manžel totéž.

• Citovat
  • Upravit
6061
23.2.22 08:45

U nás jeden za 4 dny od prvního a druhý až sedmý den od prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8761
23.2.22 08:54

My jsme se doma vzájemně nenakazili. Napřed měl covid manžel z práce. My všichni ok. Týden po skončení karantény jsem měla covid já, opět se nikdo další nenakazil. Jinak příznaky jsem měla hned druhý den po pravděpodobnem kontaktu, ale jen velmi slabé, rozjelo se to až druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.2.22 09:10

U nás byla varianta, která se zřejmě dle posloupností projevovala po cca 4 dnech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.2.22 09:11
@Anonymní píše:
Ahoj sdílím s detmi společnou domácnost s maminkou. Maminka ve čtvrtek měla silnou rýmu, v pátek slabě pozitivní test. V pondělí PCR pozitivní. Od neděle ji je zle. Kdy můžu s dětmi očekávat nějaké příznaky? Jediné co, tak občas zakaslu, ale to je spíše ze suchého vzduchu. Mám dvě dávky očkování Pfizer od léta.

Hele ani ho dostat nemusíš. Starší syn měl na podzim bezpříznakový, nijak jsme ho v bytě neizolovali a nikdo jsme to od něj nechytl a to jsem se po něm nekolikrát napila a večer dostal pusu na dobrou noc. Teď v lednu ho měl přiznakový, snažila jsem se ho teda držet stranou, jelikož jsem potřebovala v rámci pracovní karantény chodit do práce, ale třeba u stolu seděl s námi a taky jsme to od něj nechytli. Jo a očkování tě ochránit nemusí, to předpokládám víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí