Nevyplněný příjezdový formulář

Anonymní
20.2.22 05:46

Nevyplněný příjezdový formulář

Zdravím, stalo se někomu, že po návratu ze zahraničí nevyplnil příjezdový formulář a šla po něm hygiena nebo dostal pokutu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15512
20.2.22 06:52

Přišla mi sms za poslední rok asi 20×. Mému chlapovi taky.
A víš co jsme s tou sms udělali? Smazali ji a nas.rat na to :mrgreen:

Lidem u hranic to chodí několikrát za den a taky to neřeší. By se museli zbláznit …
Tak nevyšiluj. :roll: Nestane se naprosto nic. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.2.22 06:58

Nevyplnovali jsme ani jednou pri ceste autem. Nic se nestalo. Podle me nemaji moznost to nejak zkontrolovat, ze jsi byla v zahranici a nevyplnila to. Telefon jde sledovat myslim jen na soudni prikaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.2.22 07:02

Vykašlali jsme se na to a nestalo se vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
20.2.22 07:08

Vy… kaslat se na tyhle saskarny. Nic jsem nikdy nevyplnovala a nebudu. To jako covid ví, kde jsou hranice. Komedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
20.2.22 07:31
@Anonymní píše:
Zdravím, stalo se někomu, že po návratu ze zahraničí nevyplnil příjezdový formulář a šla po něm hygiena nebo dostal pokutu?

Tim se vubec netrap.
Ani nevim, jestli tato udajna „povinnost“ ma oporu v legalni pravni norme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.2.22 08:12

Bydlím kousek od hranic a jezdím často za rodinou. Nevyplňovala jsem to ani jednou. Kolikrát mi ta zpráva přijde, aniž bych překročila hranice, stačí, když jedu do příhraničního města nakoupit. Nestíhají trasování lidí, myslíš, že by stíhali sledovat, kdo kdy překročil hranice, ověřovat, z jakého důvodu je překročil a jestli náhodou není pendler?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.2.22 09:00
@Anonymní píše:

Prosimtě hygiena nezvládá ani to nejdůležitější, natož si někde zjišťovat a ověřovat, jestli Lojzík od Nováků náhodou nebyl v Polsku pro levnou naftu :roll: Sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.2.22 09:02

Já žiju v Německu nedaleko Mnichova. V telefonu mám jak německou tak i českou Sim kartu. SMS v němčině na českou simku, kde mě upozorňují že mám vyplnit formulář a dodržet karanténu mi přišlo už nespočet. A to jsem hranice neprekrocila. Většinou to přišlo když jsem byla v práci nebo doma. Ze začátku jsem veškeré podmínky při cestách do Čech a zpět dodržovala, ale poslední dobou už na to kašlu.
Jezdím do Čech docela často a nikdy mě nikdo nekontroloval. Ani na jedny straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.22 11:43

Díky moc, nechala jsem se vynervovat těma pokutama co hrozí a že mi budou volat a s tím, že ví kde jsem byla :lol: Další věc je, že jdu zítra do práce a tam se budou asi ptát co karanténa a test :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
20.2.22 15:10

Příjezdovy formulář vyplňuji jen když se vracím letecky. Při přejezdech autem ne. Až si ty formuláře zautomatizuji a nebudou mě nutit vyplňovat znovu data, co o mně mají v databázi, tak možná, ale podporovat úředního simla nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.22 15:14

@Svetluska55 já jsem nevyplnovala ani letecky, protože jsem letěla do Německa a z tama busem domů.

• Citovat
  • Upravit
15858
20.2.22 15:21

Zase čecháčci tady trousí svá moudra, přitom ani neví, za jakých podmínek se ten formulář vyplňovat musí. Při návratu z nákupu v Německu fakt ne. Tahle nemoc je fakt krásný důkaz toho, že si říkáme homo sapiens sapiens naprosto zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.22 15:51

@Zumpa :lol: Tak mi porad prosím jestli se bojím zbytečně nebo ne, nevím jestli oni poznají přes mobil jak dlouho jsem byla pryč.

• Citovat
  • Upravit
36504
20.2.22 15:57

Není povinné mít mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat