Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nejhorší smrt je z vyděšení…
Zajímalo by mě, jestli bys byla takto v nervech pokud by kaslal, ale nebyl covid. Však můžech chytnou kdekoliv a cokoliv covid, salmonelu, žloutenku, chřipku. Úplně nechápu, co bys vyřešila, kdybys mu neco řekla.
Já mám třeba alergii a taky někdy na veřejnosti smrkám a zakašlu. Mám hned nějakou vážnou a nakažlivou nemoc?
Co budeš dělat až roušky a respirátory nebudeme muset nosit? A už aby to bylo…
@Anonymní píše:
Teď jsem se vrátila z nemocnice a mám depku, ani nevím, co tu chci… Asi podporu, že i když jsem kráva, tak to dobře dopadne, nebo naopak sprchu, že jsem kráva…
Mám nemocné oko, dneska jsem byla na kontroleočním v nemocnici. Bohužel jsem se omylem trefila do doby, když šli doktoři na oběd. Takže jsme v čekárně čekali. Bylo nás tam 7, měli jsme rozestupy. Najednou někdo zakašlal. Podívám se, kašlal pán, který měl roušku pod bradou. Kuckal několikrát, ale nikdo v čekárně se neozval. Takhle jsme tam stáli asi půl hodiny, než přišli doktoři zpět. Prošla tam párkrát sestra, pána viděla, ale nic mu neřekla. Pořád jsme sbírala odvahu mu něco říct, ale jsem slaboch. Když jsem vyšla z ordinace, tak jsem za ním šla po schodech t nemocnice ven, to už respirátor měl, ale i tak jsem mu nic neřekla. Doma mám miminko a teď budu trhnout hrůzou, že ho nakazím a jemu se stane něco zlého… Sice mám i doma respirátor, ale i tak mám strach. Bože, já jsem blbá kráva!!! Uklidníte mě??
Ty chodíš doma v respiratoru? Proboha proč? No, jsi co ji ale ne kvůli kaslajicimu pánovi.
Klid, nemusela jsi nic chytit. Muj muz nakazil covidem me, jsme v jedny domácnosti, ale rodice, kteri prijeli na 2 hodinky na navstevu vubec nenakazil (jeste jsme nevedeli, ze covid, udelalo se mu blbe den na to). Sice nekaslal, ale stejne. Je to vzdycky bud a nebo. Mysli pozitivne. ![]()
@Havlova píše:
Nejhorší je smrt z vyděšení.
Mě by zajímalo, jak tato hláška vznikla. Protože jsem nikdy neslyšela, že by někdo vyděšením umřel.
Mohl kašlat z vydýchaného vzduchu, mohla jsi si stoupnout zády, mohla jsi odejít, hele já mám panické záchvaty u těch někdy kašlu
řešení bylo milion
covid z nás udělal totální blázny ![]()
@Anonymní píše:
Teď jsem se vrátila z nemocnice a mám depku, ani nevím, co tu chci… Asi podporu, že i když jsem kráva, tak to dobře dopadne, nebo naopak sprchu, že jsem kráva…
Mám nemocné oko, dneska jsem byla na kontroleočním v nemocnici. Bohužel jsem se omylem trefila do doby, když šli doktoři na oběd. Takže jsme v čekárně čekali. Bylo nás tam 7, měli jsme rozestupy. Najednou někdo zakašlal. Podívám se, kašlal pán, který měl roušku pod bradou. Kuckal několikrát, ale nikdo v čekárně se neozval. Takhle jsme tam stáli asi půl hodiny, než přišli doktoři zpět. Prošla tam párkrát sestra, pána viděla, ale nic mu neřekla. Pořád jsme sbírala odvahu mu něco říct, ale jsem slaboch. Když jsem vyšla z ordinace, tak jsem za ním šla po schodech t nemocnice ven, to už respirátor měl, ale i tak jsem mu nic neřekla. Doma mám miminko a teď budu trhnout hrůzou, že ho nakazím a jemu se stane něco zlého… Sice mám i doma respirátor, ale i tak mám strach. Bože, já jsem blbá kráva!!! Uklidníte mě??
Běž do koupelny a dej si mokrý hadr na hlavu ![]()
Pan měl určitě covid v nejtěžší formě, ono totiž už žádná jiná nemoc kde by byl příznak kašle neexistuje. Takže určitě do hodiny bude po tobě ![]()
Ježíš, no tak zakašlal, to přece není znak korony jen
já taky klidně na veřejnosti mezi lidma sundám roušku a vysmrkam se, přece mi nepoteče nudle ![]()
@Modra1 píše:
Mě by zajímalo, jak tato hláška vznikla. Protože jsem nikdy neslyšela, že by někdo vyděšením umřel.
Může se stát, že tě něco tak vydesi až z toho dostaneš infarkt.
To byly casy, kdyz se prd maskoval kaslem, ted se kasel maskuje prdem…joo, mohla ses ho zeptat, pane proc kaslete…,ale to je tak vse..dej si dvojnasobnou davku vitaminu C a hlavne se uklidni..jako celkove..jinak bys s takovou panikou nesmela vytahnout paty z baraku..doufam, ze oko je v pohode ![]()
Před dvěma lety nosili respirátory jenom dělníci v lakovnách a prašných provozech a roušky doktoři na operačním sále. Chrchlal kolem nás kde kdo a přežili jsme. ![]()
Příspěvek upraven 18.02.22 v 15:33