Kdy ideálně zajít na test

Anonymní
15.2.22 08:04

Kdy ideálně zajít na test

Zdravím,
pritel byl o víkendu s bratrancem na horách, kouřili spolu z jedné dýmky, byli spolu 3 dny.
Bratranec vyšel včera ráno pozitivní antigen. A ze mu není dobře. Jak je velká pravděpodobnost (kvůli styku s člověkem, kterému by mohl covid hodně uškodit, chodím pomáhat babičce), že to slízneme i my a pripadne kdy udělat antigen a PCR? Já, krom očkování, mám tři dávky, jsem celé to mecheche kolem covidu nějak neřešila, nosila respirátor apod. ale jinak to šlo kolem mě a internet je přehlcen úplně rozdílnými názory, tak třeba někdo z vlastní zkušenosti, kde vás trochu znám. Anonym, prozatím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
15.2.22 08:43
@Anonymní píše:
Zdravím,
pritel byl o víkendu s bratrancem na horách, kouřili spolu z jedné dýmky, byli spolu 3 dny.
Bratranec vyšel včera ráno pozitivní antigen. A ze mu není dobře. Jak je velká pravděpodobnost (kvůli styku s člověkem, kterému by mohl covid hodně uškodit, chodím pomáhat babičce), že to slízneme i my a pripadne kdy udělat antigen a PCR? Já, krom očkování, mám tři dávky, jsem celé to mecheche kolem covidu nějak neřešila, nosila respirátor apod. ale jinak to šlo kolem mě a internet je přehlcen úplně rozdílnými názory, tak třeba někdo z vlastní zkušenosti, kde vás trochu znám. Anonym, prozatím.

Cucal stejnou dýmku??? Na PCR tak za tři až 5 dní a k babičce bych šla v respirátoru. Antigen ti bude nejspís ukazovat nula bodov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8765
15.2.22 09:10

Na test se chodí ideálně cca 5 dní od kontaktu. Já jsem byla přesně těch 5 dní, měla jsem i příznaky, pozitivní antigen, ale pcr negativní. Teď máme týden po karantene, já opět příznaky, mimo jiné i ztráta cichu, antigen nějaký divný, nejspíš neplatný, ale i kdyby byl platný, tak vypadá spíš negativně…jdu za chvíli na pcr, třetí den příznaků, tak jsem zvědavá. Ty k babicce bez s respiratorem, a pokud to jde, ať ho má i ona. Seš jen kontakt kontaktu, to můžeš být tak nějak permanentně, ale jistota je jistota v těchto případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.2.22 09:14

Taky jsem pro tech 5 dni…rovnou na pcr, ja priznaky vcera a hned pozitivni antigen, na pcr jdu odpo. A jsem 15 dni po treti davce, takze asi neni radno si delat iluze, ze pak clovek neonemocni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65237
15.2.22 09:15

Ono je to ted těžko určit. Já musela být v kontaktu ve čtvrtek, v neděli příznaky, pondělí pozitivní antigen, ale negativní PCR. Šla jsem potom až v pátek a to už pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí