Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Dobrý den
Ráda by jsme se zeptala.
15.2 mi končí platnost certifikatu. Mám 2 dávky vakcíny a na 3ti se nechystám.. V březnu budu cestovat na SK, musím si tedy udělat PCR test nebo stačí antigenni? Děkuji
Už si se na to ptala, odpovědi ti nestačili? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den
Ráda by jsme se zeptala.
15.2 mi končí platnost certifikatu. Mám 2 dávky vakcíny a na 3ti se nechystám.. V březnu budu cestovat na SK, musím si tedy udělat PCR test nebo stačí antigenni? Děkuji
pokud vím, tak v tuhle chvíli stále platí, že jako neočkovaná musíš nastoupit do domácí izolace, kterou ukončíš buď tuším po pěti dnech, nebo dříve po negativním slovenském PCR. a musíš vyplnit jejich příjezdový formulář. ale jestli to bude platit v březnu ![]()
Dívej se rovnou na oficiální stránky. Podmínky se pořád mění. Doporučuji hledat informace na stránkách MZV. Tam mají zpracované jednotlivé státy. A ideálně hlídat, jestli se před cestou na poslední chvíli nezměnily podmínky.
Konkrétně odkaz na Slovensko je zde:
https://www.mzv.cz/…bliky_v.html
@Anonymní píše:
Dobrý den
Ráda by jsme se zeptala.
kdy jedeš, at vím, kolik diskusí se tu ještě objeví
Dobrý den
Ráda by jsme se zeptala.