Covid a těhotná - bolest na hrudi

Anonymní
9.2.22 19:16

Covid a těhotná - bolest na hrudi

Ahoj, je tady někdo kdo se nakazil covidem v těhotenství a měl náhlou bolest, pálení na hrudi? Dnes jsem si dělala test a Je pozitivní. Dnes se mi objevily příznaky jako zimnice, zvýšená teplota, únava a právě ta bolest uprostřed hrudi. Bohužel už jsem se nemohla dovolat na praktickou, ani na tynekologii pro radu. Měli všichni do 13 hod. Mám strach, aby to nebyla embolie, sražlivost krve, která se takto projevuje a mám lehké astma, ale léky teď neberu. Sice netrpím na sražlivost, před půl rokem jsem byla ma operaci a sražlivost vyloučili. Ale i tak nevím zda to může člověk dostat kdykoliv během života. Mám zavolat na pohotovost a poradit se tam? Nebo to na pohotovosti takové věci neřeší telefonicky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15586
9.2.22 19:46

Ne, nikam nevolej. :roll:
V první řadě přestaň vyšilovat a hrát si na hypochondra. Máš normální a klasické příznaky kovidu. Vem si paralen a jdi si lehnout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.22 20:02

Poradila bych si jít lehnout, vzít si ten paralen a zavolat si zítra na gyndu i obvodní. Kolikátý jste týden? Já jsem 35tt a taky mám covid. To pálení na hrudi jsem měla taky, gynekolozka mi napsala clexane, tak si ho picham. Pořád dost kaslu a bolí mě ten hrudnik tak jsem dostala i antibiotika. Hlavní je se nadopovat vitamíny a odpočívat.

• Citovat
  • Upravit
14755
9.2.22 20:22

Je to bezny priznak covidu. Ale jako tehotna bych zitra zavolala lekari a nechala si predepsat Clexane. Ne kvuli bolesti na hrudi, ale jako prevence trombozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.2.22 20:30

Zavolala bych zitra o ten Clexane a jestli mas leky na astma, zacala bych je brat, pusibi proti tomu pripadnemu zanetu plic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.2.22 08:52

Měla jsem nejspíš covid před 3dny. První den horečka Max 38,7, druhy den teplota Max 37,6, a třetí den nic. Jediný že mě bolí celý tělo, hlavně zadá od toho věcného ležení, ale už je to o něco lepší. Ať je brzo lépe :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14755
10.2.22 09:03
@Ophelia69 píše:
Měla jsem nejspíš covid před 3dny. První den horečka Max 38,7, druhy den teplota Max 37,6, a třetí den nic. Jediný že mě bolí celý tělo, hlavně zadá od toho věcného ležení, ale už je to o něco lepší. Ať je brzo lépe :kytka: :kytka:

Ta bolest zad patri k omicronu (i kdyz ji nemaji vsichni), nemusi byt od lezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 09:57

Takze mam vsechno obvolane, kromě gynekologie, tam mi to neberou. Bolest, pálení na hrudi je už minimání, ale za to od večera mě bolí šíleně celé nohy, jako bych měla pořád zimnici, ale neklepu se. Nohy jsou na dotek takové hrubé. Ani jsem se nevyspala. Bohužel ani paralen na to nezabírá. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
14755
10.2.22 10:15
@Anonymní píše:
Takze mam vsechno obvolane, kromě gynekologie, tam mi to neberou. Bolest, pálení na hrudi je už minimání, ale za to od večera mě bolí šíleně celé nohy, jako bych měla pořád zimnici, ale neklepu se. Nohy jsou na dotek takové hrubé. Ani jsem se nevyspala. Bohužel ani paralen na to nezabírá. Zakl.

Jj, nohy me taky bolely pri covidu. Zacalo to mirne ve stredu, pak se to zhorsovalo. V sobotu ani nechapu, jak jsem se na ne dokazala postavit. No musela jsem kvuli detem. V nedeli uz to bylo mnohem lepsi. Taky zada me desne bolela.

Predepsali ti Clexane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 16:02

@Janča6 no mě ty nohy bolí i dnes celý den. :( Zkusím si dát horkou sprchu. Bohužel mi nic nepředepsali, říkala, že žádné leky mi nedoporučuje. Tak doufám, že to až tak nevadí. Jsem 18tt.

• Citovat
  • Upravit
14755
11.2.22 00:34
@Anonymní píše:
@Janča6 no mě ty nohy bolí i dnes celý den. :( Zkusím si dát horkou sprchu. Bohužel mi nic nepředepsali, říkala, že žádné leky mi nedoporučuje. Tak doufám, že to až tak nevadí. Jsem 18tt.

Ta bolest nohou je hrozna, ja vim. Ale neni to nic nebezpecneho, pokud teda nemas otok lytka. Ale zkus se jeste dovolat na gyndu a poprosit o ten Fraxiparine. Vsechny moje tehotne kamaradky, ktere v posledni dobe onemocnely covidem, ho dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí