Očkování covid, pozitivní test

Anonymní
8.2.22 18:48

Očkování covid, pozitivní test

V neděli ráno žádné příznaky a 3. dávka očkování. V pondělí ráno v práci pozitivní test antigenní. V úterý ráno pozitivní test PCR. Máte někdo zkušenosti s tím, že se někdo dal očkovat a přitom už covid měl? Příznaky už jsou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65255
8.2.22 18:52
@Anonymní píše:
V neděli ráno žádné příznaky a 3. dávka očkování. V pondělí ráno v práci pozitivní test antigenní. V úterý ráno pozitivní test PCR. Máte někdo zkušenosti s tím, že se někdo dal očkovat a přitom už covid měl? Příznaky už jsou.

můj otec. Nakazil se bud dva dny před očkováním, nebo těsně po. A z pěti nakažených měl nejlehčí průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
8.2.22 18:52
@Anonymní píše:
V neděli ráno žádné příznaky a 3. dávka očkování. V pondělí ráno v práci pozitivní test antigenní. V úterý ráno pozitivní test PCR. Máte někdo zkušenosti s tím, že se někdo dal očkovat a přitom už covid měl? Příznaky už jsou.

Ano, kolegyne. Proste to vylezela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 18:56
@vokishka píše:
můj otec. Nakazil se bud dva dny před očkováním, nebo těsně po. A z pěti nakažených měl nejlehčí průběh.

Tak trochu se bojím, aby to nebylo horší. Díky za info.

• Citovat
  • Upravit
15814
8.2.22 19:16
@Anonymní píše:

jo, to se stalo holce. dva týdny nazpátek před víkendem šla na třetí dávku a večer se jí spustila rýma. jako odmávla jsem to s tím, že asi nějaká reakce na očkování (jako sice jsem neslyšela o nikom, kdo by po něm měl rýmu… ale u covidu jeden nikdy neví, že jo). nicméně pro jistotu jsem jí v neděli před odjezdem na intr nechala udělat oficiání antigen a co myslíš - měla ho tam :nevim: a to už ani neměla rýmu, jenom pocit ucpaného nosu. což tedy byla všechno, co jí bylo. později si tedy vzpomněla, že ten ucpaný nos měla už před očkováním, ale nějak to nebrala na vědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
8.2.22 20:03
@Anonymní píše:

Já to tak měla. Malinko mě šimralo v krku, ale antigen negativní, tak jsem na očkování šla. Druhý den mi bylo fakt strašně, pozitivní test jsem měla za dva dny. Průběh normální - horečka, bolest kloubů, svalů a kašel. Už je to 3 týdny a jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.2.22 12:26
@Anonymní píše:

Bude to v pohodě. Jsi naočkovaná, je to jako kdyby tě omylem naboostovali dvakrát. Prostě budeš normálně nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí