Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nekončí ti karanténa. Jsi v izolaci. Buď dál doma a moc se s rodinou nestýkej. Měli by se chránit respirátorem.
Pokud máš pozitivní pcr, jsi v izolaci.
Izolace je minimálně 5 dní a 2 dny bez příznaků.
Takže pokud máš příznaky, izolace se ti prodlužuje. Pokud máš neschopenku do práce, spoj se se svým praktikem a domluv se s ním, co a jak. Tu izolaci ti ukončí až budeš bezpříznaková, respektive záleží na jeho posouzení tvého zdravotního stavu. Dokud ti doktor neřekne co a jak, tak ti izolace pokračuje, tak nikam nechoď
@Anonymní píše:
Ahoj, měl bych otázku
Minulou neděli jsem 39,5 horečku tak jsem si udělal covid test a byl pozitivní, další den pcr a taky pozitivní.. dnes 5. Den mi konci karantena 3× antigen negativní ale stále mám příznaky-silena bolest hlavy a rýma
Myslíte, ze porad mužů být infekční a ohrozit mě okolí a rodinu?
Izolaci ukončuje lékař, pakliže dva dny nejsou příznaky = stále ti izolace běží.
Ja bych nasla mozek. Pokud mi je blbe, tak nikam nelezu ani se s nikym nestykam, vcetne rodiny, at je nenakazim chripkou, anginou nebo covidem… na anginu se taky testujete jestli ji uz nemate nebo proste pockate az do uzdraveni a teprve bez priznaku fungujete normalne dal ne?
Hele, já měla antigeny asi 4 negativní. Tak jsem šla k Dr. Ta mi řekla, že mám zánět nosohltanu, ale nevím, myslím, že jsem to měla šmrnclé nějakým omikronem. Protože jsem celý vikend prospala v horečkách, jen jsem se budila na WC a vzít si paralen, pak jsem dostala ATB, nezabraly, takže další ATB. Po 14dnech se respirační problémy uklidňovaly. Každopádně když jsem šla třeba jen nakoupit nebo uklidit, tak konec. Nemohla jsem dýchat a musela jsem si jít lehnout a nabrat síly. Teď marodím čtvrtý týden.. podotýkám že na PCR mě za celou dobu nikdo neposlal… Ale Dr říkala, že samotný covid je občas v pohodě, daleko horší je postcovidový syndrom a to se vleče sakra dlouho.. každopádně jestli vám je blbě, tak bych zůstala doma dokud mi nebude lépe, to dá rozum
Ahoj, měl bych otázku
Minulou neděli jsem 39,5 horečku tak jsem si udělal covid test a byl pozitivní, další den pcr a taky pozitivní.. dnes 5. Den mi konci karantena 3× antigen negativní ale stále mám příznaky-silena bolest hlavy a rýma
Myslíte, ze porad mužů být infekční a ohrozit mě okolí a rodinu?