Antigenni testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5633
2.3.22 23:08

Covidu je teď strašně moc a padaji ty nejodolnější kusy…jako já, která jsem 2 roky vzdorovala :lol: Málo lidí ale jde na PCR, přitom doklad o prodělání nemoci se může hodit. Doporučuju jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.22 04:03

@Veveří ja na pcr jdu, to jsem psala hned v uvodnim prispevku, jdu dnes na 8:15. Celou noc nespim, nejak mi to nejde, hrozne mne porad boli ta hlava, pater, chvilemi zimnice, a v nose takovy ten hnusny pocit jako by, ze se brzy spusti ryma a ucpe. Ja nepatrim k tem, co by nesli, byla jsem na pcr pokazde preventivne, kdyz byl syn v karantene se synem, prave proto, abych nenakazila babicku a ne moc v kondici cleny rodiny. Uvidim jak to dopadne, hlavne at je v pohode babicka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.22 04:06

@Sallema to jedine si preji, nikoho nenakazit, jinak ja si to odlezim, stejne podle toho jak mi je, budu rada, kdyz se nejak doplazim domu z testu, mam problem s prominutim dojit na wc s temi klouby a zady, auto nevlastnim takze na prd :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.22 04:12

Anonymni, dekuji za zkusenost, uvidim, mne nejde o to, ze by vysel negativne a az po par dnech poz, jedine co, tak je ta babicka, nicmene jak jsem psala vyse, opravdu mi neni na dvakrat, vejram tu jak netopyr, protoze nejde spat, skrze klouby a hlavu, uprimne uz chci mit pcr za sebou a byt doma v posteli, nekolik let jsem se takto na pytel necitila… Dekuji vam vsem za nazory a odpovedi, jste opravdu moc hodne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5633
3.3.22 06:49
@Anonymní píše:
@Veveří ja na pcr jdu, to jsem psala hned v uvodnim prispevku, jdu dnes na 8:15. Celou noc nespim, nejak mi to nejde, hrozne mne porad boli ta hlava, pater, chvilemi zimnice, a v nose takovy ten hnusny pocit jako by, ze se brzy spusti ryma a ucpe. Ja nepatrim k tem, co by nesli, byla jsem na pcr pokazde preventivne, kdyz byl syn v karantene se synem, prave proto, abych nenakazila babicku a ne moc v kondici cleny rodiny. Uvidim jak to dopadne, hlavne at je v pohode babicka…

Promiň, nemyslela jsem tím, že ty na PCR test nepůjdeš. Byla to moje zkušenost s kolegy, kteří mi PCR rozmlouvali, protože oni sami nešli a spokojili se s antigenem. Jinak příznaky jsem měla jak ty - hlava, zimnice, záda… Držím palce, ať je babička v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.22 07:25

@Veveří to je v poradku, chapu Te, i ja znam spousty lidi, kteri jak rikaji nechteji prispivat do statistik, a take mne stvou, neni to statistika, ale prave treba ochrana tech, kteri jsou onko pacienti, nebo maji jina rizika a kteri by ten prubeh nemuseli zvladnout, tak, jako clovek, ktery je jinak celkem v pohode. No snad bude babicka v poradku, treba mam jen neco jineho a chytly se ty testy neznam spolehlivost antigenu, mela jsem vcera tri ruzne znacky a vyslo to jak vyslo, uz i jen proto na ten pcr jdu, kazdopadne tim, ze nejvice citelny z antigenu ze slin, volim poprve pcr ze slin a ne nosohltanu, at vim, snad nedelam chybu, ale mam i zkusenost, ze u omikronu nosohltan negativni v praci ale sliny pozitivni tak snad hlavne ukaze pravdu. Jeste jednou dekuji opravdu za vse, kdyz se clovek trapi, ze nekdy neco mohl pokazit i par prijemnych slov pomuze :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.22 07:27

Uz pomalu vyrazim, mam to daleko, tim, ze nemam auto doufam, ze dojedu do cile a zpet jsem jak z gumy, az budu mit vysledek tak tady napisi at vite vsichni, kteri jste mi pekne odpovedeli jak to dopadlo. Jinak preji vsem krasny den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.22 16:31

Krasne odpoledne vsem, tak vysledek pcr je pozitivni, tak jste mely pravdu…

• Citovat
  • Upravit
65240
3.3.22 16:32
@Anonymní píše:
Krasne odpoledne vsem, tak vysledek pcr je pozitivni, tak jste mely pravdu…

no máš štěstí, že ti to vyšlo napoprvé. Přeji další štěstí, aby babička odolala. Jsi očkovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.22 16:34

Ps : jen dotaz, zase to zmenili a neschopenky uz nevystabuje khs, ale obvodak vystavi mi neschopenku den zpetne? Kdyz mi ode dneska tedy bezi izolace? Tolik se toho meni, ze ja uz v tom mam gulas :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.22 16:35

@vokishka nejsem ockovana, covid mam poprve za ty dva roky a tak nejak jsem si myslela ze to vyjde protoze nez jsem sla na ten pcr mi vysly hodne silne carky rano uz na testu antigennim…

• Citovat
  • Upravit
65240
3.3.22 16:37
@Anonymní píše:
@vokishka nejsem ockovana, covid mam poprve za ty dva roky a tak nejak jsem si myslela ze to vyjde protoze nez jsem sla na ten pcr mi vysly hodne silne carky rano uz na testu antigennim…

no já právě měla velice silné čárky na dvou testech, příznaky, a PCR negativní. Až za pár dní, to teda trvaly příznaky, to vyšlo pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.22 16:41

@vokishka ja myslim, ze i zalezi jaky pcr si clovek udela, kdyz jsem videla co mi ukazuji antigeny nos ala sliny, rozhodla jsem se pro pcr ten, ktery byl opravdu silny antigen, znama to mela podobne jako Ty silne carky, ale sla na nosohltan i kdyz se rika, ze omikron je vice v ustech, byla negativni, po trech dnech sla znovu a ze slin a byla poz…

• Citovat
  • Upravit
24713
3.3.22 17:50
@Anonymní píše:
Ps : jen dotaz, zase to zmenili a neschopenky uz nevystabuje khs, ale obvodak vystavi mi neschopenku den zpetne? Kdyz mi ode dneska tedy bezi izolace? Tolik se toho meni, ze ja uz v tom mam gulas :roll:

Ano, měl by vám ji vystavit prakticky lékař, a to ode dne, kdy ji potřebujete. Klidně zpětně, ale max tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.22 18:12

@lucad77 dekuji, no musim ode dneska, kdyz jsem dneska vysla poz, tak se budu snazit zitra dovolat, ale je to boj dovolat se v dnesni dobe obvodakovi… Dekuji :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA