Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem překvapena, že děti jsou něčeho takového schopné. je to krásné..
Já Vánoce miluju, atmosféru, příští rok už si je budu užívat ještě víc ![]()
Loni na vánoce byli u nás moji rodiče a já byla čerstvě těhotná. Maminka u večeře říkala, že si moc přeje, abychom se tu zase za rok všichni ve zdraví sešli a že se těší, že už tu bude s námi miminko. Ve mě se to všechno sevřelo strachy, aby to vyšlo, protože jsem předtím už jednou potratila. A tak se moc těším, že se na štědrý večer, když budou naši opět u nás, budeme moct podívat na naši Anetku a říct si - vyšlo nám to ![]()
@Hadí ocásek píše:
Omlouvám se za anonym, ale musím vám vyprávět dnešní příhodu moji kolegyně…děti ve škole (10-11 let)ji pozvaly na besidku.na závěr přišlo rozdávání dárků. a všechny děti se sesypaly kolem jednoho chlapečka a dávaly mu dárky. ten rozbaloval, batoh do školy, svetr, dres a vše možné. kolegyně samozřejmě nechápala, co se děje, a děti ji to vysvětlily. prý ten spolužák má asi sedm sourozenců a maminka se rozhodla, že letos zruší vánoce, protože nejsou penize.no a jeho spolužáci se sami od sebe rozhodli, že to vynahradi, složili se a nakoupili mu spoustu dárků. obě učitelky samozřejmě slzy v očích…
to je paráda ![]()
No já se letos, po dlouhé době, hrozně těším na vánoce. Neměla jsem je ráda už jako dítě, protože to mají být rodinné svátky, ale já byla sama s mámou a vždycky jsem chtěla mít velkou rodinu. Mám ráda tu slezinu po štědrém dnu, to se vždycky sjela celá rodina, strejdové, tety, sestřenice, bratranci.
Letos už mám velkou rodinu, manžel dvě děti, moje mamka a babička. To už je to pravé a jsem zvědavá jak bude nadšený syn, jestli bude.
Stromeček miluje, už mi tu týden stojí a on pořád cinká ozdobama a vypíná zapína světýlka.
Letos to bude nej ![]()
Tak já Vánoce nijak extra ráda nemám, je to pro mě normální den, spíš něco mezi stresem a otravou, že se musí vařit a prostě je kolem toho hodně práce. Nijak extra požitek ze stromečku nemám, ale tak teď máme prtě, takže předpokládám, že se budu těšit z jeho těšení. ![]()
U nás byly Vánoce vždycky spíš takové nucené, pozvali se lidi, kteří hráli, jak se mají rádi, dárky se dostávaly podle peněz, tedy drahé, ale vybrané bez lásky. Navíc matka na Vánoce hodně nadávala, jak je nesnáší, stěžovala si a tím mi je zprotivila.
Tak já se těším na letošní, budu tam mít tu moji vymodlenou osmitýdenní panenku, ale ještě víc se těším na příští rok, až bude vnímat stromeček a trhat papír…
![]()
Jinak před dvěma lety se nám narodila naše vytoužená druhorozená, 23. mi řekli na kontrole, že jsem otevřená na 3cm a čeká se na první kontrakci, tak jsme byli jak na jehlách, narodila se 26. ráno, to byly mé nejkrásnější vánoce, nejkrásnější v životě, hned bych vrátila čas.
Taky už se moc těším, vloni bylo klukům teprve 8 měsíců, takže jediný co je zaujalo byly světýlka, ale letos už mají z toho trošku rozum, tak se moc těším až v noci z 23. ozdobíme stromek a oni se ráno vzbudí a uvidí ho, těším se na večer až se pod stromkem objeví dárečky, sice pro každýho máme jen jeden, ale i tak se moc těším na ten jejich výraz. Pak budou mít další překvápko v noci z 24. na 25. přijede moje mamka a brácha se švagrovou, takže až se kluci ráno vzbudí budou tu mít milovanou babču rozmazlovačku
My budeme mít letos chudé Vánoce, ale nejvíc se těším na to až budeme všichni spolu. Těším se na vánoční pohádky, jen mě mrzí že mají být opět letos na blátě ![]()
Tak já jsem vánoce přestala řešit, jakmile jsem se po výšce osamostatnila. Nenáviděla jsem ten předvánoční shon, tu komerci, ten tlak… Když jsem poznala mého manžela, tak jsem zjistila, že to má stejně. Vánoce jsme teda sedm let ignorovali společně. ![]()
Loni bylo malému půl roku a já se na vánoce zase jednou šíleně těšila. Štědrý večer jsme ale s malým strávili na pohotovosti…
Takže LETOS!!! Přijedou naši, přijde tchyně, stromeček máme až ke stropu, dárky mám komplet už od října, napekla jsem cukroví. Letos to určitě budou ty nej vánoce! ![]()
PS. dříve oblíbená hláška mého muže: „Vánoce jsou pro chudé. My bohatí si dáváme dárky celý rok.“
![]()
@Berousik píše:
Loni na vánoce byli u nás moji rodiče a já byla čerstvě těhotná. Maminka u večeře říkala, že si moc přeje, abychom se tu zase za rok všichni ve zdraví sešli a že se těší, že už tu bude s námi miminko. Ve mě se to všechno sevřelo strachy, aby to vyšlo, protože jsem předtím už jednou potratila. A tak se moc těším, že se na štědrý večer, když budou naši opět u nás, budeme moct podívat na naši Anetku a říct si - vyšlo nám to
Každé Vánoce jsou pro mě krásné, ale nnejhezčí jsou ty kdy můžeme být mi tři(vlastně už skoro) pohromadě, zdraví, a až zazvoní zvoneček a syn ( roky) už jen nebude koukat, ale poběží pod stromek plný prskavek a bude říkat mamííí tatííí heléééé.. na to se strašně těšímmmmm!!!
tímtopřeji všem Vánoce jaké si každý přeje, a hlavně pevné zdraví… víc nepotřebujem ![]()