Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
to jsou kráásné starosti ![]()
já měla merino, ale je fakt teplá, bylo to v zimě…
nechceš mrknout radši na válecí hrací deku na zem? to je dražší a pěknější investice, do kočíku bych to nechala fakt na mamince dle jejího vkusu, víš, aby si dcera prostě vybrala podle sebe co se jí líbí a s čím bude vozit…
![]()
@Lucy75 píše:to jsou kráásné starosti
já měla merino, ale je fakt teplá, bylo to v zimě…
nechceš mrknout radši na válecí hrací deku na zem? to je dražší a pěknější investice, do kočíku bych to nechala fakt na mamince dle jejího vkusu, víš, aby si dcera prostě vybrala podle sebe co se jí líbí a s čím bude vozit…![]()
![]()
Krásný, viď?
Valeci deku už asi mají.
Mne se líbí dečky z Haemka, sama jsem tam pořídila klukům. A pak mám ještě decku a lůžkoviny cosing vzor matovy, Pivoňky s plamenaky, ta je krásná a mají ji i v růžové.
Příspěvek upraven 16.05.23 v 14:10
Ja bych poradila dečky mimilove nebo Lulalove, mají i merino a barvy krásné, ja jich sama mam několik a jsem spokojená. Tu dečku na zem bych spis nechala na mamince aby třeba zapadla do interiéru, každopádně značka Little dutch má krasne a my máme též dobré zkušenosti.
Já měla pro srpnový a nedonoseny dítě bambusovou mimilove a stačila nám i na chladnější rána. Akorat jsou možná zbytecne dražší.
Krásný a kvalitní mají i v XXXLutz, akorat si nevzpomenu, co za značky tam vsechno mají.
Merino až na zimu)
Mám merino deku od BeeMy. Používám intenzívně 3/4 roku. Malého jsem do ní i zavinovala a stále se nikde nevytahala, neožmolkovala, nechlupatí.
Na značce nejspíš tolik nesejde, když by byla kvalitní, ale ten tenký úplet má podle mě využití jak v létě, tak i pak na zimu.
TUTA baby, mají krásné barvy, supr složení a ještě to je od dvou maminek na mateřské dovolené. Je super i pro naší princeznu s ekzémem, která spoustu věcí na holou kůži nesnese. Máme barvu rosegold
Bambusová dečka, ani v létě pod ní není vedro a v zimě krásně hřeje.
Já koupila deku Muchlínek od Bamboolik a je opravdu úžasně muchlací. Máme menší do vajíčka a korbičky a větší na přikrytí v noci. Teď pod ní spí už druhý syn a pořád je jako nová, i přes časté praní
Lulalove dečku určitě ocení každá maminka ![]()
Jinak já měla ještě takovou tu ručně pletenou Handmade. Dcera se do ní vždycky ráda zamuchlala a musela jsem ji pak koupit i větší. Jsou strašně příjemné ![]()
@Semtex minky material ale neni moc vhodnej pro mimca a uz vubec ne v lete. ![]()
Za me na leto super deka z mušelínu a nebo vybrat neco jak psaly holky na mimilove.
Děvčata, chtěla bych koupit dečku pro svou budoucí vnučku. Má se narodit ke konci srpna, počasí může být horké, ale taky nemusí…
Chci poprosit o tipy, zda dečku merino, bavlněnou, bambusovou..
A zda jen jednu do kočárku i na doma.
Děkuji za pomoc.