Nejlepší dečka pro miminko

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Aleriga
16.5.23 13:46

Nejlepší dečka pro miminko

Děvčata, chtěla bych koupit dečku pro svou budoucí vnučku. Má se narodit ke konci srpna, počasí může být horké, ale taky nemusí…
Chci poprosit o tipy, zda dečku merino, bavlněnou, bambusovou..
A zda jen jednu do kočárku i na doma.
Děkuji za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24744
16.5.23 13:54

:srdce: to jsou kráásné starosti :hug:
já měla merino, ale je fakt teplá, bylo to v zimě…
nechceš mrknout radši na válecí hrací deku na zem? to je dražší a pěknější investice, do kočíku bych to nechala fakt na mamince dle jejího vkusu, víš, aby si dcera prostě vybrala podle sebe co se jí líbí a s čím bude vozit… :srdce: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.5.23 13:57
@Lucy75 píše: :srdce: to jsou kráásné starosti :hug:
já měla merino, ale je fakt teplá, bylo to v zimě…
nechceš mrknout radši na válecí hrací deku na zem? to je dražší a pěknější investice, do kočíku bych to nechala fakt na mamince dle jejího vkusu, víš, aby si dcera prostě vybrala podle sebe co se jí líbí a s čím bude vozit… :srdce: :mavam: :kytka:

Krásný, viď?
Valeci deku už asi mají.

• Citovat
  • Upravit
14560
16.5.23 14:00

Mne se líbí dečky z Haemka, sama jsem tam pořídila klukům. A pak mám ještě decku a lůžkoviny cosing vzor matovy, Pivoňky s plamenaky, ta je krásná a mají ji i v růžové.

Příspěvek upraven 16.05.23 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.23 14:01

Ja bych poradila dečky mimilove nebo Lulalove, mají i merino a barvy krásné, ja jich sama mam několik a jsem spokojená. Tu dečku na zem bych spis nechala na mamince aby třeba zapadla do interiéru, každopádně značka Little dutch má krasne a my máme též dobré zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
918
16.5.23 14:04

Já měla pro srpnový a nedonoseny dítě bambusovou mimilove a stačila nám i na chladnější rána. Akorat jsou možná zbytecne dražší.
Krásný a kvalitní mají i v XXXLutz, akorat si nevzpomenu, co za značky tam vsechno mají.
Merino až na zimu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3008
16.5.23 14:09

Mám merino deku od BeeMy. Používám intenzívně 3/4 roku. Malého jsem do ní i zavinovala a stále se nikde nevytahala, neožmolkovala, nechlupatí.
Na značce nejspíš tolik nesejde, když by byla kvalitní, ale ten tenký úplet má podle mě využití jak v létě, tak i pak na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.5.23 14:23

@Semtex Děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
16.5.23 14:24

@Anezka1990 @Kryptozoo Moc děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
826
16.5.23 14:33

TUTA baby, mají krásné barvy, supr složení a ještě to je od dvou maminek na mateřské dovolené. Je super i pro naší princeznu s ekzémem, která spoustu věcí na holou kůži nesnese. Máme barvu rosegold :srdce: Bambusová dečka, ani v létě pod ní není vedro a v zimě krásně hřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.5.23 14:53

@SaveLove Děkuji za tip. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1977
16.5.23 15:06

Já koupila deku Muchlínek od Bamboolik a je opravdu úžasně muchlací. Máme menší do vajíčka a korbičky a větší na přikrytí v noci. Teď pod ní spí už druhý syn a pořád je jako nová, i přes časté praní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.5.23 15:13
  • Citovat
  • Upravit
5864
16.5.23 18:00

Lulalove dečku určitě ocení každá maminka :oops:
Jinak já měla ještě takovou tu ručně pletenou Handmade. Dcera se do ní vždycky ráda zamuchlala a musela jsem ji pak koupit i větší. Jsou strašně příjemné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
16.5.23 18:16

@Semtex minky material ale neni moc vhodnej pro mimca a uz vubec ne v lete. :palec:

Za me na leto super deka z mušelínu a nebo vybrat neco jak psaly holky na mimilove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí