Nejlepší interaktivní hračka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
29.11.12 14:39

Nejlepší interaktivní hračka

Maminky, chtěla bych se zeptat jaka hračka je podle Vas (vašeho miminka) ta nej? ktera miminku něco přinesla, naučila, a nejvíc bavila? :-))

mame holčičku 7 m. a uvažuju co koupit

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
29.11.12 14:44

U nas asi pejsek od Fisher price (ten mluvici). Nejvic se libil a vydrzel nejdele v pozornosti maleho… mel ho cca od 6-ti mesicu a ma ho porad, porad si s nim hraje, zpiva a je porad v permanenci. Ted jsme ho nakratko schovali pro druhe miminko, ale hral by si s nim porad… ;)

• Citovat
  • Upravit
578
29.11.12 15:16

My jsme žádnou takovou hračku neměli, ale kamkoli jsme přišli, dcerka šla po pejskovi Fisher Price, fakt se líbil, až ho nakonec (v jejích 2 letech) kupujem, navíc čekáme miminko, tak ho ještě užijeme. Teď ho prej mají v Tescu za 500,– Kč:-) Aspoň v Plzni ho měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.11.12 15:18

Obecněbych řekla, že hračky FP jsou dobré. Máme některé už tři roky, hrajou si s nima obě holky, schytaly dost pádů na plovoučku a dnes vypadají pořád jako nové. Na výběr je toho opravdu hodně, záleží, co se bude líbit taky tobě, co už doma máte, co se malé líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.11.12 15:21

Z osobni zkusenosti vim, ze nejlepsi interaktivni hracky jsou ty, ktere maji ostatni deti a to tvoje si s nimi hraje jen obcas ;) ale tos asi nechtela slyset.
U nas vede a vedla spirala na kulicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
29.11.12 15:24

Prosím píšete tady o nějaké spirálce na kuličky.. můžete mi prosím poslat nějaký odkaz? vůbec nevím co to je..

diky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.11.12 15:35

Tak nase deti mluvici pejsek nebo hrnec od FP vubec nezaujal. Vic se vyblbly s obycejnym autickem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
29.11.12 16:04
@74paja píše:
Z osobni zkusenosti vim, ze nejlepsi interaktivni hracky jsou ty, ktere maji ostatni deti a to tvoje si s nimi hraje jen obcas ;) ale tos asi nechtela slyset.

souhlasíííím :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.11.12 20:06

U nás jel jednu dobu mluvící pes od FP, pak ho ale nahradil notebook od FP a ten v podstatě v oblibě dodneška. Takže z interaktivních hraček asi nejvíce tyto dvě. Jinak si nejvíc hraje s všemožnýma autíčkama a nějaká interaktivita je mu putna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.12.12 10:14

Byla jsem se podivat na toho opevovaneho pejska od FP, ale me se teda vubec nelibi to, ze se to neda prepnout bud jen na cz nebo aj. Vadi mi proste, ze to rika spolu takze brisko je proste brisko-tummy. To je teda hezka hatmatilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.12.12 10:18
@74paja píše:
Byla jsem se podivat na toho opevovaneho pejska od FP, ale me se teda vubec nelibi to, ze se to neda prepnout bud jen na cz nebo aj. Vadi mi proste, ze to rika spolu takze brisko je proste brisko-tummy. To je teda hezka hatmatilka.

My mame tedy jednoho jenom v CJ a druheho dvojjazycneho a je pravda, ze me se taky vic libi ten jenom v CJ, protoze je to pro takhle male dite srozumitelnejsi… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino