Nejlepší tatarák v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejlepší tatarák v Praze
Ahoj, mate tip? Kam v Praze na něj chodíte?
Dikyz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jednu dobu vsichni chvalili tatarak v restauraci Na Kopci, http://www.nakopci.com/
Jako je dobry, ale je to francouzsky styl dochuceni tataraku, nekomu to chutna a nekdo preferuje ten cesky. Ja osobne mam rada oba. Jen kdybys tam nahodou na zaklade recenzi v Google sla, abys nebyla zklamana.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Birdonawire píše:
Jednu dobu vsichni chvalili tatarak v restauraci Na Kopci, http://www.nakopci.com/
Jako je dobry, ale je to francouzsky styl dochuceni tataraku, nekomu to chutna a nekdo preferuje ten cesky. Ja osobne mam rada oba. Jen kdybys tam nahodou na zaklade recenzi v Google sla, abys nebyla zklamana.
Ahoj, tak to jsi hodná, to jsem hodně zvažovala. No my asi raději českou verzi, ale spíš na sucho opečený chleba než mastné topinky. Jak kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi nejvetsi rozdil je ten, ze do francouzskeho tataraku se pridavaji sekane kapary (nebo male kysele okurky), nekdy se pouziva majoneza misto zloutku (coz v podstate dava smysl, mensi riziko salmonelozy). Taky je tam horcice typu dijon, malo kecupu a nekdy kecup uplne chybi, ale to uz je podle kraje a kuchare. Nekdo pridava sekanou petrzelku.
Na Kopci se dalo domluvit, ze k tataraku chcete topinky (klasicke nebo na sucho), asi to porad pujde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Birdonawire ah, díky za vysvětlení, jsem zas snad o něco nachytřenější ![]()
U mě tam nesmí kečup ani páchnout, ten tam nesnesu - proto jsem v klasických hospodách radši, když si to můžu umíchat sama a ten kečup vynechávám… a naopak, když mi to někde mimořádně chutná, tak je to proto, že tam bývají kapary, případně zelené tabasco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouším znovu téma “tatarák” - nemáte prosím někdo tip na dobrý tatarák v centru Prahy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesinka píše:
Zkouším znovu téma “tatarák” - nemáte prosím někdo tip na dobrý tatarák v centru Prahy?
U mě doma
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.