Nekapací hrneček

528
1.6.05 08:54

Nekapací hrneček

Dobré ráno,
poradíte někdo prosím nějaký osvědčený (nejlépe nekapací) hrneček? Kamarádka mi doporučila Nuk, ale když jsem se dívala na netu, našla jsem dost nespokojených mamin, které psaly, že jim z něj děťátko vůbec nepilo. Tak nevím, co koupit :( . Sice synka učíme pít z normálního hrnku, ale vypije toho zatím maličko a jenom kojo mu evidentně k pokrytí tekutin nestačí, protože málo čůrá. Děkuji za rady :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
456
1.6.05 09:07

Ahojky Siaminko, já jsem vzkoušela snad všechny na trhu a musím říci, že jednička je Avent. :! :D
Nehledě o výhodě dokoupení náhradních dílů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
1.6.05 09:08

Ahoj, já mám doma už hrníčků několik, od Aventu od Nuku, ale problém je, že ten od Nuku má dost tuhé to pítko a náš prcek to nějak nezvládá… Od Aventu je lepší, ale pokud chci, hlavně v těch vedrech tak mu na to dám normální savičku a pije a pije. Jinak kapou oba tak nevim :-))
Monika a Šimon 7,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.6.05 09:09

Ahoj, my mame hrnek od Bebejou a nekape :D ale mala z nej nechce zase pro zmenu pit, tak pije z dospelackeho hrnicku :D

Simona&Kristy(11 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
1.6.05 09:10

ahoj,
ja jsem byla spokojena s Avantem, lehce se s neho pije, opravdu netece. stoji ale kolem 300kc, ale to byl jediny hrnek z ktereho ma dcera konecne ve 2letech zacala pit, jinak celou dobu z lahve s dudlikem a to uz vypadala dost divne, nabizela jsem ji od roka ruzne hrnicky, nakoupila jsem jich asi 5, i nuk, ale ten byl opravdu tezky na sani, a navic neni 100%nekapajici, vsechny vzdy trochu tekli. TAkze jsem investovala pres 1000kc, jen do hrnicku, a nakonec jsme byli na navsteve kde bylo jeste jedno mimi, a tam se napila z toho jeho hrnku, tak jsem to jeste naposled zkusila a dala posledni 300kc. a vyslo to.
Jeste musim rict ze do 10mes. byla kojena, pak zacala s lahvi a ta byla az do 2 let, a dudlik nikdy nemela.
Hodne stesti, a uspechu s hrnickama preje Lucie a Adelka 3roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
1.6.05 09:18

Děkuji moc za tipy :D . Miláčkovi je 14 měsíců, také nikdy neměl láhev ani dudlík, jen prso a teď cca měsíc zkoušíme klasický hrnek, ale vždy si jen párkrát lokne a dost. Vypije za den tak půl deci, max. decku a víc ani omylem. Kamarádky stejně stará holčička přitom vybumbá půl litru denně! Sice je miláček v pohodě a veselý, ale když čůrá během dne 2×, má stopro málo tekutin. Doufám, že se mi do něj něco podaří nalít, jinak fakt nevím :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
1.6.05 09:35

NO to ma holcicka byla na tom opacne, ona vypila vlete kdyz ji bylo 15mes. i 3 litry denne, byla jsem kvuli toho i u dr, a delala ji nejake testy. bylo to moc na tak male dite, ale vse mela v poradku, a po lete se to pak snizilo tak na 2 litry denne, a denne myslim celych 24h i v noci totize pila tak litr caje. Ty dva litry ji zustaly do dnes kdy ma 3roky, a tim jako hodne pila se naucila i rychle ovladat curani a uz to leto kdy mela 15-17mes. chodila na nocnik, a plinku jsem davala jen na noc. takze v zime uz jsem ji ven davala plinku jen preventivne, at ji nemusim nekde svlikat a davat v mrazu curat.ve dvou letech uz plinku nemela ani v noci.
TAk k necemu to piti asi dobre bylo. A taky tim ze asi tak pila tak nikdy nebyla nemocna, moc mela vzdy tak slabe zlutou, dr.rikala ze to spatne vzdy vycura a ze se ji nemoce nedrzi, nemocna byla az letos v zime poprve a to mela jen chripku.No trochu jsem se rozvykladala..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
1.6.05 09:57

Tak to ti velice závidím :wink: . Já jsem se už bála, jestli brouček nemůže mít třeba něco s ledvinami, ale pak mi došlo, že když nepije, nemá asi co čůrat… Moč má sice také světlou, ale je mi jasné, že ve 14 měsících mu jen kojo nemůže stačit. Včera čůral ve 14 hodin a pak až ve 22, už jsem z toho byla na mrtvici :cry: . Jéé, právě volal manžel, že už ten Avent koupil, tak snad nám to s ním půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
1.6.05 10:34

Ahoj
My máme hrneček s pítkem zn Mavelo (Campolo Babies - nebo jak se to píše). Nekape, pítko je měkké tak akorát, aby z něj něco teklo musí se dost sát ale malá je zvyklá z kojení takže jí to vyhovuje. Z ničeho jiného pít neuměla z tohodle se to pěkně naučila ale…to pítko prokousla a náhradní díl bohužel není :( tak jsem chtěla koupit celý hrneček (cena asi 120) ale bohužel už se nevyrábí :( . Docela mě to mrzí, máme k němu i náhradní díl (celý ten šroubovací vršek s dudákem ale z toho Terinka pít neumí. Takže pokud na něj někdo narazíte tak doporučuji. A já děkuji za tipy jelikož my budeme muset asi změnit značku u nás ho totiž už nikde nemají :(
Maky a Terinka (14 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
1.6.05 10:53

Taky se pridavam k Aventu. KOupili jsme jej pro syna v 8 mesicich. Zpocatku mu to moc neslo,takze jsem hrnek schovala a jen obcas vytahla znova na zkousku. Najednou v 10 mesicich to slo a krasne a v pohode kombinuje me hrnek s kojenim. Aventovsky hrnek nam nekape, jen obcas, kdyz si Kubik nasaje do nejprednejsi casti vic a nevypije to,zustane par kapek. Jinak hrnek prezije bez problemu i pad na zem. Slysela jsem i dobre reference na hrnicek Tommy Tippee, ktery je oneco levnejsi nez Avent.

:P bezproblemovy pitny rezim
preje Vrony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.6.05 11:12

Ahojky, před časem jsem také řešila jaký hrneček koupit, přečetla jsem ve starší diskusi, že Nuk - těžké sání, Avent - celkem spokojenost.
Tak jsem koupila Avent - lahvička na učení. Je to :,-(a lahvička s uchy+silikonový dudlík + měkká hubička od 3 měsíců. Syn je kojený,tak dudlík nechtěl a hubičku zkoušíme pořád dokola, pít se z toho naučil, ale připadá mi, že to nepovažuje za důležité, když má přece kojo. Napije se opravdu jen, když má žízeň. Ještě jsem zapomněla,že nám taky trochu teče,ale jen někdy, tak nevím čím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
1.6.05 11:38

Já vím, že je to trochu „mimo mísu“, u nás teď vede nekapající uzávěr od bezbublinkové 7 dl vody Rajec. A stálo to dest kaček. Až do minulého týdne jsem přemýšlela nad Aventem…
 Radina

• Citovat
  • Upravit
1128
1.6.05 12:23

Ahoj já mám hrnek Avent, na pití je dobrej, ale kape a celkem dost. Pak máme hrnek od Tommee Tippee to malýmu trvalo dýl než se to naučil, ale ten fakt neteče i když s nim malej bouchá. Tak se mi zdá lepší. Lenka a Péťa 15m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.6.05 12:57

Ahoj,
malá se naučila pít až z Aventu. Ale je fakt, že trochu kape … a když mi s tím pokape kočár, tak nic moc:( Jinak spokojenost (až na tu cenu :evil: )

Baghira a Elis 13.5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
1.6.05 21:47

Sláááva, sláááva, tak máme ten Avent Magic Cup, máme k němu dvě pítka, měkčí a tvrdé. Zatím brouček bumbá s tím měkčím a krásně mu to jde, takže čůrá jako o život :) . Jupííí, to mám radost :D :D :D ! Všem moc děkuji za rady a přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách