Nekonečné téma - už rodím?

148
21.6.18 21:32

Nekonečné téma - už rodím?

Holký už jsem zoufalá :roll: jsem dnes 38+0 druhé těhotenství a už druhý den mám nepravidelné kontrakce. Chvíli po 20, 4, 7, 2minutách (prostě různě) pak třeba dvě tři hoďky nic a tak pořád dokola. Už jsem vyřízená, unavená, do toho doma ještě rok a půl prcek. Při prvním mi odešla hlen. Zátka, za půl dne praskla voda a jeli jsme, ale co teď? Když pojedu do porodnice pošlou mě zpět domů? Nemáme teď momentálně pojízdné auto, takže budu volat tchýni (i kvůli hlídání syna) ale ta mě ne lbude vozit třeba dvakrát, třikrát sem a tam. Po horké sprše, úklidu, sexu žádná změna, jako asi půl hoďky byl stahy trošku silnější (i po té sprše) a pak zas tak různě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
21.6.18 21:34

Po sprše by se měli zpravidelnit a zesilit… Kdyz přejdou jsou to poslicci. Vydrz. Já mela po 7-14min a po sprše po 2-3min a už jsem jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.6.18 21:34

Nevim, moje zkušenost je, že kontrakce k porodu byly pravidelné. Nejdřív co 10 min a postupně se zkracoval interval, ale vždy pravidelně :think: pro klid duše klidně zajeď do nemocnice, přinejhorším pošlou domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
21.6.18 21:36

Jinak jak jsem ted 33tt a zatka mi odchází od pondělí…dnes mam menší tvrdnutí… Ale taky se modlim abych vydržela…protoze odchod zatky nemusí nic znamenat pry no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.6.18 21:45

No právě po sprše na chvíli zesílí i jsou pravidelně, ale třeba po půl hodině zase zeslábnou, nebo znepravidelní :roll: no jediný odvoz je právě ta tchýně, ale taky chodí do práce (je tam sice domluvená, že jak to přijde, může odejít) ale nemůže kvuli mě odcházet zbytečně třeba dva dny po sobě :roll: kdyby mě poslali domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
21.6.18 21:48

Já to měla takhle jeden den, to jsem šla na plánovanou kontrolu a byla jsem úplně zavřená, prý to byly poslíčci. Další den se opakovalo úplně to samé, vana nepomáhala, ale ani to nezhoršovala, a už to byl začátek porodu. Nicméně pravidelných kontrakcí jsem se až do samotného závěru nedočkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.6.18 21:50
@Simima píše:
No právě po sprše na chvíli zesílí i jsou pravidelně, ale třeba po půl hodině zase zeslábnou, nebo znepravidelní :roll: no jediný odvoz je právě ta tchýně, ale taky chodí do práce (je tam sice domluvená, že jak to přijde, může odejít) ale nemůže kvuli mě odcházet zbytečně třeba dva dny po sobě :roll: kdyby mě poslali domů :think:

Nam říkali na kurzu, že když jsou kontrakce nepravidelné, nejedná se o porod. :think: že máme čekat na pravidelnost a pak třeba i nějaký čas doma. Mě začaly kontrakce o půlnoci a do nemocnice jsem jela v osm ráno :zed: :hug: ale každá jsme jiná. Jestli vahas, raději jeď :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.6.18 21:52

No u prvního, jsem měla taky nepravidelné až do konce :roll: takže právě na tu pravidelnost moc spoléhat nechci :think: no je to děs, ten konec těhotenství :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 22:04

Při posledním porodu žádná pravidelnost,jen tvrdnuti po 15 min,po 5 min.,po 20 min. pak zase po 5 min…takže jsem čekala,ze mě po návštěvě porodnice pošlou zase domů…no a za 45min.byla na světě…tvrdnuti začalo 12hod před porodem.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
310
21.6.18 22:25

Ja jsem dodnes rada, ze jsem nedala pri prvnim porodu na chytre rady ohledne pravidelnosti a cetnosti kontrakci. S takovou bych byla byvala porodila doma. Vubec mi nedochazelo, ze rodim.. jsem to nejak nepoznala, ale ze jsem byla po Hamiltonu, tak jsem radsi jela :-) celou dobu bolest jak u menzes, pak jako silna zacpa, zadny filmovy drama s bolesti se nekonalo, jeste u 2.faze porodni jsem mela kontrakce po 5-8minutach!!! Dodnes me to desi, pac ted cekam druhy a pokud me opet nenakopne neco jako Hamilton, tak to asi zas nepoznam :-D Takze za me pokud si nejsi jista, radsi bych jela, tchyne popripade falesny poplach prezije ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.6.18 22:31

Tak já se přidávám k těm, co měly taky nepravidelné kontrakce až skoro do porodu. Na sále mi dokonce PA řekla, že jsou příliš krátké. A stejně vedly k porodu ;) Byli jsme zrovna na návštěvě u tchýně, ta mě 2× nahnala do sprchy, vodu jsem si pustila co nejvíc horkou a stejně se nezpravidelnily. Na nátlak (vždyť je přece nemám pravidelně ne??) jsem se nechala odvézt do porodnice, na příjmu otevřená na osm. Vodu mi píchali až na sále a ani hlenová zátka neodešla. Myslela jsem si, že to jsou poslíčci. A byl to můj druhý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.6.18 08:27

Jak to pokračuje? „Přežila“ jsi noc doma? Čtu až teď, ale napadá mě, že pokud máš možnost, místo sprchy si dej horkou vanu. Klidně dlouhou, pokud bude hlídání pro prcka. Já se přímo v porodnici ráchala snad hodinu, miluji horkou vodu a tohle byla nejúžasnější koupel za celé těhotenství :lol: A kontrakce se tím nejspíš urychlily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí