Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neprodřela se mu plenka pohybem? Kuličky uvnitř jsou, tak se nějaká mohla dostat na povrch.
Ahojky, jojo, dneska jsem našla 2× po asi třech kuličkách. máme 4.
Nijak jsem to neřešila…
Nikdy před tím se nám to nestalo
My máme zásobu plenek z economy balení a nikdy nic, ale teďka jsme koupili normální balík 52ks pětek a hnedka tohle a nic jinýho mu přes noc nevydrží ![]()
@Tiger-lily jj taky se mi zdá že se nám z toho dostaly nějak při nenormálním pohybu, jinak ne.. citim je na pohmat
@Lizzi píše:
Zdravímstalo se vám někomu, že jste našli na kůži děťátka při používání plen Pampers bezbarvé gelové kuličky? Mám pocit, že se z nich uvolňuje to savé jádro. Koupili jsme pětky na noc, protože všechny menší (4, 4+) pročůral a ráno jsme našli na bříšku synáčka tohle. Neměl z toho žádnou vyrážku, ale dost mě to štve..
Stalo se mi to ojediněle u jakýchkoli plínek ![]()
To znám taky se mi to stávalo. Začala jsem přebalovat i v noci a byl klid ![]()
@martina1988 píše:
To znám taky se mi to stávalo. Začala jsem přebalovat i v noci a byl klid
to já moc nemůžu, špatně pak usíná..
Ahoj, neboj nic tam určitě neprasklo, tohle se stává kdyz je plenka fest procurana.
Stalo se nam to nekolikrat u velikosti od 4. Mel to nejcasteji na brisku. Nikdy z toho ale nic nemel.
@Pinac píše:
Ahoj, neboj nic tam určitě neprasklo, tohle se stává kdyz je plenka fest procurana.
právě že není tak pročůraná, jako když měl menší.. Jasný, má to skoro 12 hodin, ale nikdy nic a teďka tohle.. mám pocit, že tu byla nedávno diskuze o nekvalitních napodobeninách pampersek, ale nemohla jsem ji najít
@Lizzi Stalo se mi to u oranžových Pampersek a to u skoro celýho balíku, ale u zelených ne.
Zdravím
stalo se vám někomu, že jste našli na kůži děťátka při používání plen Pampers bezbarvé gelové kuličky? Mám pocit, že se z nich uvolňuje to savé jádro. Koupili jsme pětky na noc, protože všechny menší (4, 4+) pročůral a ráno jsme našli na bříšku synáčka tohle. Neměl z toho žádnou vyrážku, ale dost mě to štve..
Edit. jedná se o zelené Pampers Active Baby 5
Příspěvek upraven 27.01.14 v 19:55