Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
mám 7 letého syna a nemáme kam jít. Zatím je u mojí sestry, ale má malý byt a ještě k tomu je jejího přítele. Azylový dům je plný mám podanou žádost, ale prý to bude trvat. Co dál?
@Heylinka Kamarádka bydlí takto v domově pro matky,kdy to místo získala přes nějakou nadaci pro maminky v nouzi.Hodně štěstí ![]()
Moc toho, co dál, není. Máš možnost si sehnat nějaký pronájem? Zkoušet obvolat azyláky v okolí.
Podnájem? Syn je velký, může být ve škole, v družině, na příměšťáku a ty pracovat? Co spolubydlení s nějakou jinou maminkou v nouzi?
Co se jít poptat na sociálku, jestli by ti nepřidělili nějaký sociální byt?
@Heylinka píše:
Dobrý den,
mám 7 letého syna a nemáme kam jít. Zatím je u mojí sestry, ale má malý byt a ještě k tomu je jejího přítele. Azylový dům je plný mám podanou žádost, ale prý to bude trvat. Co dál?
Kde jste byli do teď? ![]()
Zkusila bych zavolat krizovou linku, kde navedou. Tohle prece nekdo musi resit ![]()
@lucka.Kr nemusí se to řešit, krajní situace je ta, že se dítě dá do pěstounky nebo děcáku (nebo jestli je otec?) a matka bude shánět bydlení. Bude se hlavně řešit to dítě, to že máma nemá, kde bydlet, je celkem vedlejší.
@Heylinka Zajdi na sociálku poradí… existují prizpevky na bydlení…a kdo ví co ještě…přeji hodně štěstí.
@Heylinka píše:
Dobrý den,
Ahoj zakladatelko, chtela jsem se zeptat, co je u tebe noveho? ![]()