Nemám menstruaci v 16

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.10.24 17:44

Nemám menstruaci v 16

Ahoj, před několika měsíci mi bylo 16 a pořád nemám menstruaci. Mam normálně prsa, ochlupení,…
Bojím se jít ke gynekologovi, ani nemám tak problém s konzultací a ultrazvukem, ale strašně mi vadí ta fyzická prohlídka (dělá se to vůbec takhle brzo?) +mám se holit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8850
17.10.24 17:46

Kolik vážíš a měříš? Záleží i na procentu tuku v těle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.10.24 17:53

Asi tě nepotěším, ale doporučila bych gynekologa / gynekoložku. Nikdo jiný asi nepřijde na to, jestli máš nějaký problém.

První gynekologické vyšetření bys správně měla mít v 15.

Proč se toho bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
17.10.24 18:09
@Anonymní píše: Více

Taky jsem neměla menstruaci, první mi vyvolávali, ano po prohlídce na gynekologii..na první prohlídku v těch asi 15,5letech jsem oholena nebyla, ještě to tolik nefrčelo, ale asi od 18 už holím furt…jim je úplně jedno, co tam máš, můžeš si vybrat i dětskou gynekologii a lékařku, pokud se stydíš před chlapem…jestli můžeš jít sama, to nevím, se mnou byla mamka…ale ničeho se neboj a prohlídku neodkládej a hlavně se svěř mamce/tetě, babičce… :mavam: nenechej si srovnávat cyklus antikoncepcí, to se dříve dělalo a je to nesmysl, budeš se cpát hormonama a menstruace by stejně byla jen uměle vyvolaná bez ovulace…

Příspěvek upraven 17.10.24 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35584
17.10.24 18:09

Fyzickou prohlídku můžeš odmítnout. Ale určitě tam běž co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
17.10.24 18:43

Nikam v 15 nemusíš. Vyber si nějakou přívětivou gynekoložku a tam se objednej s tím, že ti to dělá starosti. Na zbytku se s ní domluvíš. Jestli jsi hubená, tak to může být normální.
Holit se nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.10.24 18:54

@Okta Jak se vybírá taková přívětivá gynekoložka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 19:09
@truelly píše: Více

Tak normálně… Asi 55kg, měřím tak 165

• Citovat
  • Upravit
4835
17.10.24 19:51

@cestovatelka 1 ideálně podle recenzí. Já poprvé šla až ve vyšším věku (neměla jsem tedy žádné problémy, MS do 13) a ta první gyndařka byla bohužel pěkná krá*. Neempatická, protivná, i přes objednání člověk strávil přes hodinu v čekárně apod. Takže druhou už jsem vybírala podle recenzí a je naprosto skvělá. Nic nenutí, mluví se mnou jako s člověkem sobě rovným… :)
Zakladatelko, najdi si na internetu recenze / poptej se kamarádek a někam se objednej, minimálně na tu konzultaci, nikde není psáno, že se musíš hned při první návštěvě svlékat. Ale v 16 letech už by to řešit chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí