Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nevím jestli trvá biopsie stejně dlouho u všech odběru, syn ( 1 rok) je po biopsii kůže v březnu a výsledky budou v červnu, že musí ta odebraná tkáň narůst aby se dala testovat nám řekla doktorka ![]()
@Anonymní píše: Více
Bojíš se, že budeš volat zbytečně? Nechápu. Když tam výsledky nebudou, tak ti lékař řekne, že máš zavolat znovu. Naprosto normální.
Proč si nezavoláš přímo na to pracoviště kde ti to dělali?
Já měla výsledek za 10 dní, volali mi to přímo z mamocentra a až pak to posílali poštou ke gynekologovi.
@aiwwa
Byla jsem na biopsii v Motole a paní doktorka mi řekla, že výsledky mi sdělit nemůže ![]()
Co je to za blbost? A zeptala ses kdy to budou posílat?
Ale tak zavolej do toho motola, třeba to zapomněli poslat.
@ibis píše: Více
To záleží na pracovišti, já měla výsledky za 10 dnů.
@aiwwa píše: Více
Jo, máš pravdu. Kamarádka čekala 3 týdny přesně.
Určitě volejte, když jsme ležela v nemocnici, tak biopsie trvala cca týden, ale vím, že někdy to trvá i měsíc. Držím vám palce.
V Motole synovi v rámci jiné operace odebrali i znaménko, prý že výsledek bude asi za dva týdny. Nakonec to bylo týdnů asi šest. Výsledek byl v pořádku, jenom ho dřív nestihli.
Ja měla přesně daný termín, kdy se mám pro výsledky dostavit na onkologii, u nás to posílají přímo onkologovi. A bylo to přesně za 2 týdny. Je to teď čerstvá zkušenost.
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda máte nějaká stejnou zkušenost

22.4. jsem byla na biopsii prsu a dodnes nemá můj gynekolog výsledky
Zapomněli poslat? můžou se tak dlouho zdržet?
nebo to může znamenat špatný nález?
Už jsem z toho dost nervózní, mám si zase zavolat v úterý, ale už to budou 4týdny a bojím se, abych zase nevolala zbytečně