Německý jazyk - pro samouky

irinek
13.5.12 15:02

německý jazyk

Prosím o radu, nevíte o nějaké dobré knížce pro samouky němčiny? Potřebuji si jí znovu připomenout a ráda bych se jí dobře naučila. Je to pro mě výzva, neboť se za rok budu muset vrátit do práce, či hledat novou, tak abych měla dobrý pocit, že něco umím :lol: Konečně budu mít i čas na studium a měla pak lepší šanci se ucházet o pracovní místo. Díky moc. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
13.5.12 15:55

My jsme kdysi na jazykovce jeli Němčinu pro jazykové školy. Nevím, jak ty první dva díly, ale ty další se mi zdály dobrý. Navíc je starší, dala by se sehnat v antikvariátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
13.5.12 15:59

Díky moc za tip, já jsem měla kdysi hodně materiálů z čeho se dalo učit, ale rozpůjčovala jsem je a nic se mi z toho už nevrátilo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
14079
13.5.12 17:01

To znám. Radši všem doporučím nebo okopíruju. Takhle se mi už nevrátilo pár materiálů pro výuku dětiček a dost mě to mrzí - už to nemůžu sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.5.12 09:25

Ahoj, já si taky osvěžuju němčinu a jedu podle knížky Německy s úsměvem…je nově udělaná a po zvládnutí bys měla být na rovni B2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
15.5.12 14:04

Díky :palec: Já už jsem si sice pořídíla pár knížek s gramatikou. A hlavně jsem začala číst německy napsané knihy a pokud něco nevím, juknu do slovníku. To bude asi nejlepší :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze