Kde sehnat bezešvé oblečení - nemoc motýlích křídel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemoc motýlích křídel
Zdravím všechny maminky. Mé kamarádce se narodila holčička s nemocí motýlích křídel. Měla bych na Vás velkou prosbičku. Nevíte někdo o obchůdku (zděném či na webu), kde by se dalo sehnat bezešvé oblečeníčko? Ani nevíte, jak tato informace mamince nemocné holčičky pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doporučuju kamarádce počíst tady: http://www.debra-cz.org/
Určitě tam najde vše potřebné nebo minimálně kontakty. Je tam i odkaz na FB stránky, tam se určitě dá zkontaktotvat rodiče se stejně nemocnými dětmi a získat tipy, rady a podporu.
Kamarádky dcerky je mi moc líto, nemoc je to hnusná a bolí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať kamarádka zkusí oslovit třeba maminku této holčičky: www.makulka.cz , její holčička už je větší, ale kdysi jsem od její maminky četla nějakou informaci o nějakém oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O bezešvém oblečení moc nevím :-/. Stránku jsem nasdílela a mrknu na ni
Po mateřské i něco malého zašlu na konto.
Je mi to moc líto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudinka holčička, je to hrozná nemoc… bohužel nevím jak pomoci jinak než že uškudlím nějakou korunku a zašlu na účet.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať se kamarádka zkusí obrátit na maminku téhle holčičky
http://www.zrnka.cz/?…
určitě ji poradí, kde co sehnat, případně na co má nárok.
Posílám kamarádce hodně sil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hrozná nemoc, držím palce ať se alespoň daří s tou mrchou a našimi zdravotními pojišťovnamy bojovat.
Max. tak před půl rokem, ale možná dříve jsem viděla na programu TLC dokument, kde byl chlapeček s touto nemocí (Amerika) a tam ho začali léčit pomocí darování kostní dřeně. Možná by stálo se po tomto příběhu podívat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za rady a tipy. Zapisuji si a určitě vše vyřídím, zařídím, posháním. Jste moc hodné. Děkuji moc i těm, co chtějí přispět. Je to od Vám moc hezké a strašně si toho vážím. Určitě napište i na facebook, krásné vzkazy od všech dodávají rodině hodně sil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem upozornena administratorem, ze zde nemohu vkladat Vanesciny stranky. Odkazy mi byly tedy smazany. Proto, pokud mate zajem jeji stranky videt, pripadne ji pomoci, napiste mi prosim do soukrome zpravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Admini to teda sorry - ale tady jste fakt dost přestřelili nemyslíte?
Jen vám přeji, aby se nikdo z vás nedostal do situace, kdy by jste museli potupně žebrat lidi o peníze, aby jste usnadnili život vašemu dítěti, tak jako to musí dělat maminka Vanesky. Doufám, že jste se při mazání odkazu alespoň jedním okem podívali o jakou nemoc jde. Ale to jste asi neudělali, že? Já ano a musím říct, že mám ty fotky před očima stále, proto si myslím, že zveřejnění odkazu na její stránky je opravdu to nejmenší, co pro ni můžeme udělat. Zde se opravdu nejedná o hloupoučkou žádost o hlasy pro nejkrásnější miminečko, ale o každodenní boj o život. Nevím, jestli máte vlastní děti, ale věřte, že až je budete mít váš úhel pohledu se pak razantně změní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sati..Já strašně moc děkuji za zastání. Věřte, že teď mám slzy v očích. Jsem strašně moc ráda, že o kolo sebe mám ještě tak hodné a chápavé lidi. Moc děkuji i za Vanesku a její rodinu. DĚKUJU!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi holčičky hrozně líto. Já mám dvě zdravé děti a vždycky si uvědomím, jaký je to zázrak… Půjdu se podívat na Facebook, snad budu moct aspoň nějak pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit