Nemoc u dítěte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
15.4.24 17:52

Nemoc u dítěte

Hezký den,

prosím nezažili jste něco podobného. Dcera 3 roky v noci začala zvracet, trochu zvýšená teplota přes den už teplota v klidu a zvracela jednou více méně jen vodu. Teď začal i průjem, teplota 37,5 a zvracela jakoby takové černé kousky jakoby chloupky nevím jak to popsat..na tvářích má vyrážku jinak nikde po těle nic nemá.. doktorka u nás dnes brala jen objednané pacienty takže hned ráno s malou jdeme na kontrolu. Myslela jsem že jí jen něco nesedlo ale to černé mě trochu znepokojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14648
15.4.24 18:11

Muzes sem dat fotku te vyrazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
15.4.24 18:20

To by mohla byt klasicka gastroviroza.. vyrazka v obliceji byva z castejsiho zvraceni - petechie. Mrkni na net, jestli vypada podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.4.24 18:23

Ahoj nas syn zacal zvracec z patku na sobotu. Cely vikend zeplota a vyrazka na tele. Dnes rano jsem psala omluvenku do skolky a cca po 2h mi volala pani ucitelka ze volala jina maminka ze jeji díte ma spálu. Zitra jdeme teprve k doktorce. Tak jswm taky zvedava. Asik jsem naivni ale doifam ze mladsi syn to nechyti.
My mame teploty, kasel, zarudle mandle, cervene tvare, a skvrny po tele.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.4.24 18:27

@Janča6 víc mi to vyfotit nejde má to jen na tvářích jinak nikde nic. Teď začala být ještě víc červená na tvářích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.4.24 18:29

@Coufalice vůbec nevím co by to mohlo být.. nemá právě žádné jiné příznaky.. krk v pořádku ani nemá žádné afty v puse, žádný kašel, žádná rýma nic :( také držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
16.4.24 13:04

@Eli1807 pata nemoc? Moje dcera ji ted taky ma. Lita to ted hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.4.24 13:12

@Eli1807
Ahoj tak u doktorky nam bylo řeceno že to je normalní vyražka spojena s alergii. Ale v ponděli už jde normalne do školky.
Tak aspon že tak. A co vy už lepši? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+