Nemocenská a výpověď ústní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jakýkoliv vznik nebo ukončení pracovního poměru vyžaduje písemnou formu.
Ale u toho zrušení ve zkušební době tak nějak není nutný, aby jsi potvrzovala převzetí. Takže ti to řekla ústně a papír má u sebe.
Jinak pokud ti přišly peníze za marodeni od firmy, tak ti smlouva i nadále běží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
můžeš ověřit na inspektorátu práce, ale vypadá to asi následovně:
„Každý celý den dočasné pracovní neschopnosti zaměstnance prodlužuje konec zkušební doby. Zaměstnanci, který je nemocný 14 dní, se zkušební doba automaticky prodlouží o další 14 kalendářních dní. Pokud onemocníte poslední den zkušební doby, vaše zkušební doba se automaticky prodlužuje.“
- Citovat
- Upravit
@nozu Mě je jako takhle jedno jestli se prodlužuje nebo ne. Vracet se tam nehodlám. Jen firma nekomunikuje a nedala mi zápočtový list atd.
- Citovat
- Upravit
Zamestnavatel musi dat zruseni pracovniho pomeru pisemne nejdrive po 14 dnech pn,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, potřebuju se zeptat.. Pracovala jsem u firmy kdy 3 dny před koncem zkušební doby si mě vedoucí zavolala a řekla jen ústně že by jsme ukončili smlouvu.(Nebylo to tam celkově ideální)
Na hulvata jsem ten den šla marodit. A poté jsem měla vyplaceno nemocenskou od toho dne kdy jsem začala marodit ale zároveň toho dne kdy mi jen řekla že by to asi ukončila. A teď nevím musela mi dát výpověď na papíru? Nebo mi takhle běží stále smlouva? Pac od té doby firma nekomunikuje. Děkuji snad je to srozumitelné.