Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Lidi taky jsem se dostal do nemocenské ale úplně jsem v šoku , zlodějina příště umřu .Je to nehorázné a krádež za bílého dne dřu jak mezek a pak mi dají almužnu .Stěžujte si na ministerstvu já tam píši a dávejte stát k soudu vžit je to krádež .Oni na hoře mají plnou mzdu když marodí jsou to nad lidi , češi už dejte hlavu vzhůru co s námi dělají a oni stále kradou jak straky odměny a prémie a mi chcípáme .Trochu kritiky nebojte se vyslovit svůj názor .Kdyby žil karel kril ten by jim to spočítal díky za spoluúčast na tom co píši a pište taky přeci je tu svoboda ne?
Mě to zas až jako taková almužna nepřijde, u platů do cca 25 tis. je to 54% procent hrubého platu, tj. asi 70% čistého platu (u těch 25 tis.) vypláceno až 380 dní… za odvedených 2,3% z platu mi to přijde celkem slušné.
Jestli se ti to nelíbí, tak můžeš pracovat na sebe jako OSVČ, nemocenské pak platit nemusíš a nebudeš mít nemocenskou žádnou a nikdo tě nebude okrádat.
Ok tak , já si myslím že plat průměrný v teto zemi asi nemá velká většina občanu je to průměr s těžkou inteligencí a jsou v tom započítané výdělky Těžkých pracháču a proto máme tak krásný průměrný plat v republice tak bych z průměrného platu prosím nevycházel je to nesmysl ten průměr takto počítán .Já vím jednu velkou pravdu a to že na průměrný plat u nás v zemi dosáhne jen malá nebo li menší část pracujících , a většina platu se pohybuje v těžce podprůměr pásmu takže hovořím správně když tak píši . a co se tyče podnikání je to volba svobodná a nikdo do podnikání nikoho nenutí a tak si má sám rozmyslet jestli za daných podmínek bude podnikat a s tím taky počítat a to že nemá nemocenskou je přece jeho volba podnikání já sám osobně bych v této zemi nepodnikal nejsou tady k tomu vhodné legislativní podmínky .A to že pracuji podstivě a těžce v dělnické profesi a za odměnu mám almužnu tak to je fakt a plně si za svím stojím je to krádež za bílého dne na nemocných lidech .Myslím si že platím ze mzdy do státní kasy dost ale jak hospodaří vláda tak to je ten zakopaný pes a já s hospodařením této vlády zásadně nesouhlasím a taky to dávám najevo mám snad právo občana si hájit své občanské záležitosti .A ještě jedna věc ,Pan Kryl Karel on to než umřel už dávno věděl prosím podívejte se na jeho koncert na Děvíně na Slovensku u nás v ČR mu nebylo do zpěvu a že to byl disident ejhle ??? Co tady píši tak za tím si plně stojím lidi by měli otevřít oči Děkuji